Φήμη: Νέο trailer δίνει στην δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us 2;

Πριν από μερικές εβδομάδες άρχισε να κυκλοφορεί μια φήμη που έδειχνε ότι το πολυαναμενόμενο The Last of Us: Part 2 θα εμφανίζονταν λίγο νωρίτερα από την E3 2019. Τώρα, με την E3 2019 που απέχει μόλις δύο εβδομάδες, μια νέα φήμη έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της και μας αναφέρει το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us: Part 2.

Συγκεκριμένα, η φήμη αναφέρει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us: Part 2 θα είναι κάπου στο φθινόπωρο του 2019. Κάτι που σίγουρα θα ήταν συναρπαστικό για τους οπαδούς που περίμεναν τη συνέχεια της ιστορίας της Ellie. Αναφέρεται επίσης ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας The Last of Us: Part 2 θα αποκαλυφθεί επίσημα με ένα νέο trailer, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.

Αυτές οι φήμες προέρχεται από δύο ισπανικές ιστοσελίδες: Gamereactor Spain και Legion de Jugadores. Πράγματι, η Gamereactor δηλώνει ότι έχει πηγές μέσα από την εταιρεία και αναφέρει πως θα δούμε σίγουρα trailer μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, η Legion de Jugadores έχει πληροφορίες από μια “ανώνυμη πηγή” που δείχνει την άφιξη ενός trailer στις επερχόμενες ημέρες και ότι μέσω αυτού θα μάθουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού που πρόκειται να συμβεί κοντά στο τέλος του έτους.

Τούτου λεχθέντος, ακόμα κι αν ένα τρέιλερ κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα δώσει στην δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας. Έχουν υπάρξει πολλές άλλες φήμες που δίνουν ως ημερομηνία κυκλοφορίας του Last of Us 2 αυτό το χρονικό πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης τελευταίας διαρροής από έναν διαδικτυακό πωλητή και οι νέοι αυτοί ισχυρισμοί θα μπορούσαν απλά να είναι συνέχεια των προηγούμενων φημών. Ευτυχώς, φαίνεται ότι οι οπαδοί δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ ώστε να επαληθεύσουν την ακρίβεια αυτής της νέας φήμης για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Last of Us 2.

Ποια η άποψή σας για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για το The Last of Us: Part 2; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Πως δείχνει το Resident Evil 2 Remake με 500% αύξηση των Facial Animations