[Φημη] Η ΕΑ θα φέρει τροποποιημένη έκδοση της Frostbite Engine για το Switch

Το Νintendo Switch τα πηγαίνει πολύ καλά σε πωλήσεις και ολοένα και περισσότερο εταιρείες προσπαθούν να φέρουν ολοένα και περισσότερα franchise στην Ιαπωνικη υβριδική κονσόλα. Από την άλλη η ΕΑ εδώ και αρκετό καιρό όπως ξέρουμε κυκλοφορεί και την σειρά FIFA στο Switch. Ετσι λοιπόν σύμφωνα με το NintendoSoup ένας Youtuber Doctre81  έκανε μια ανακάλυψη στην σελίδα της ΕΑ στο LinkedIn. Όπως θα δείτε και στην εικόνα παρακάτω ο Καναδικός γίγαντας θέλει να προσλάβει μηχανικούς Software που ίσως θα θέλει να τροποποιήσει κατάλληλα την μηχανή γραφικών της Frostbite Engine ώστε να έρθει στο Nintendo Switch.

Η αλήθεια είναι πως το FIFA αυτή την στιγμή τρέχει σε μία custom μηχανή γραφικών και σαφώς το παιχνίδι στον τεχνικό τομέα είναι υποδέεστερο από τις αντίστοιχες εκδόσεις του PS4 και Xbox One. Bέβαια αν καταφέρει η ΕΑ και φέρει την τροποποιημένη έκδοση είναι πολύ πιθανώς να δούμε και άλλα μεγάλα franchise στο Switch.

Παλιότερα ο υπεύθυνος ανάπτυξης του FIFA Andrei Lazaresu  είχε δηλώσει:


“We intentionally chose to do a custom engine because we felt that rather and try and get Frostbite running and end up having to downsize things and making it just a smaller, lower-quality version of the PS4 and Xbox One versions, we wanted this to be a FIFA that stands on its own two feet.”


Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
H Apple στην λίστα με τις πολυτιμότερες εταιρίες