Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

[Φήμη] Έρχεται νέο παιχνίδι Batman;

Πολύ σύντομα η ανακοίνωση

Πολλές δημοσιεύσεις κάνουν λόγο για Sequel του παιχνιδιού Batman Arkham Knight , και ότι θα δούμε σχετική ανακοίνωση πολύ νωρίτερα απ΄ότι περιμένουμε.

Με το Batman Arkham Knight να έχει βγει το 2015, φαίνεται πως είμαστε έτοιμοι να ξανά μπούμε στον πανέμορφο και σκοτεινό κόσμο του Batman. Ξέρουμε εδώ και καιρό πως το επόμενο μέρος του Batman Arkham franchise είναι κοντά. Οι φήμες όμως τα τελευταία εικοσιτετράωρα μας διαβεβαιώνουν πως η ανακοίνωση του παιχνιδιού δεν θα αργήσει πολύ ακόμα , με πολλαπλές πηγές μιλάνε για ένα μεγάλο Event σε μια Warner Bros. συνέντευξη που ήταν να γίνει στην φετινή E3 που ακυρώθηκε

Όπως μπορούμε όλοι να καταλάβουμε, όλα αυτά για την ώρα είναι φήμες,και ότι oι πηγές μιλάνε για Reboot ή Prequel δίνοντας μας να καταλάβουμε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για την ώρα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι έχει να προσφέρει η Sony την Πέμπτη 11 Ιουλίου και 11 μ.μ. που θα μας αποκάλυψη την επόμενη γενιά παιχνιδιών της στο Event του PS5 και ποιος ξέρει ίσως πάρουμε και μια γεύση από το επόμενο Batman.

Μείνετε μαζί μας στο Busted.gr και σε όλα μας τα Social Media γιατί θα συζητήσουμε τις επόμενες μέρες πολλά πράγματα για τις ανακοινώσεις που θα δούμε.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!