Το Alien: Isolation 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη;

Μετά το απογοητευτικό Aliens: Colonial Marines, οι fans της δημοφιλούς Horror Sci-Fi ταινίας είδαν να καλυτερεύουν τα πράγματα με το Alien: Isolation. To παιχνίδι παρόλο που δεν διαφημίστηκε αρκετά, πήρε πολύ καλές κριτικές αφού, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό horror παιχνίδι. Η ομάδα ανάπτυξης Creative Assembly, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για κάποιο Sequel με τις φήμες να λένε πως ίσως η συνέχεια του τίτλου βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη.

Alien-Isolation_10

Η φήμη αυτή δεν ονομάζει αποκλειστικά το παιχνίδι Alien: Isolation 2 αλλά αναφέρετε σε ένα νέο Alien παιχνίδι, το οποίο θα το αναπτύξει η Creative Assembly. H ομάδα της Creative πρόσφατα, δούλεψε πάνω στο Halo Wars 2 και αγοράζοντας και την Crytek Black Sea ίσως έχει και χρόνο και την δυνατότητα στο να δουλέψει στο νέο Αlien Project.

H φήμη για την ανάπτυξη του Alien: Isolation 2, προέρχεται από ένα απόσπασμα, από το επόμενο τεύχος του Official PlayStation Magazine με τον αριθμό 135. Σύμφωνα με το PlayStation Universe το απόσπασμα αυτό είναι το εξής.

Our sources tell us that after work is finished on Halo Wars 2, a new Alien game may start development over at Alien Isolation dev, Creative Assembly.

Γυρνώντας πίσω στο 2014 να υπενθυμίσουμε πως το Alien: Isolation πως απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και τον Μάρτιο του 2015 ο τίτλος έφτασε τις 2.1 εκατομμύρια πωλήσεις, παρ’ όλα αυτά η εκδότρια Sega, δεν έμεινε απολύτως ευχαριστημένη με την πορεία του παιχνιδιού. Βέβαια με την Ε3 να βρίσκεται στην γωνία ίσως δούμε και κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Μη ξεχνάμε πως το Alien Isolation κυκλοφόρησε για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4.

Εσείς θα θέλατε ένα sequel του Alien: Isolation;

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Nέο εντυπωσιακό gameplay video από το For Honor της Ubisoft