[Φήμες] Θα υπάρξει και Lite έκδοση του Galaxy Note 6

Μία νέα φήμη ήρθε να προστεθεί στις μέχρι τώρα φήμες που αφορούν στo Galaxy Note 6. Αυτή τη φορά, όμως, δεν έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του, την τιμή του ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά με ένα πρόσφατο σενάριο που θέλει την εταιρία να ετοιμάζει και μία Lite έκδοση του Galaxy Note 6.
Αυτή η έκδοση θα είναι, φυσικά, υποδεέστερη από την κανονική αλλά σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μίλάμε για κορυφαία χαρακτηριστικά ακόμα και έτσι. Όταν διαβάζουμε για επεξεργαστή τον Snapdragon 820, 1080p ανάλυση οθόνης (το μέγεθος παραμένει στις 5.8″) και 4GB RAM μας κάνει να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο θεωρείται “Lite”! Βέβαια όταν το συγκρίνουμε με το φημολογούμενο Galaxy Note 6 που υποτίθεται ότι θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 823, οθόνη 5.8″ ανάλυσης QHD και 6GB RAM, τότε μιλάμε όντως για υποδεέστερα χαρακτηριστικά.
Να υπενθυμίσουμε ότι κάτι τέτοιο το έχει ξανακάνει η Samsung πριν δύο χρόνια με το Galaxy Note 3 και το Galaxy Note 3 Neo οπότε μένει να δούμε αν θα γίνει πραγματικότητα ένα αντίστοιχο σενάριο. Προς το παρόν όλα αυτά παραμένουν φήμες.

More Stories
Αδιάβροχο και με 3GB RAM το νέο iPhone 7;