[Φήμες] Η πρώτη bezel-less πρόταση της Sony, έρχεται στην IFA 2017

Η μόδα πλέον είναι τα smartphones με τα πολύ μικρά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης. Ήδη η Samsung και η LG άλλαξαν τελείως σχεδιαστική φιλοσοφία με τα Galaxy S8/S8+ και G6 αντίστοιχα ενώ μάλλον μετά από πολλά χρόνια θα αλλάξει και το σχέδιο του νέου iPhone, μικραίνοντας κατά πολύ τα bezels!

Η Sony είναι μία εταιρία που παραδοσιακά κρατάει αυτό το omnibalance σχέδιο (όπως το ονομάζει η ίδια) το οποίο αποτελείται από ξεκάθαρες και λιτές γραμμές αλλά έχει για πολλούς ένα μεγάλο μειονέκτημα. Έχει πολύ μεγάλα περιθώρια επάνω και κάτω από την οθόνη με αποτέλεσμα το συνολικό μέγεθος της συσκευής να είναι μεγάλο. Οι φήμες τελευταία έχουν φουντώσει και θέλουν την Sony να ανακοινώνει την πρώτη bezel-less πρόταση της στην ΙFA 2017 που ήδη έχει στείλει προσκλήσεις για παρουσία σε event στις 31 Αυγούστου. Μάλιστα η οθόνη στο φημολογούμενο αυτό smartphone θα είναι 6 ιντσών και θα έχει αναλογία 18:9 όπως είναι και το πιο πρόσφατο trend αντί του γνωστού 16:9 format που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Μένει να δούμε αν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν και αν θα είναι μία ναυαρχίδα ή κάποιο mid range smartphone μιας και πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε το flagship smartphone της, το Xperia XZ Premium.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Splinter Cell: Blacklist, PC – 8,19€