Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

[Φήμες] Το Huawei P10 θα έρθει με κυρτή οθόνη και ασύρματη φόρτιση

Η Huawei ως δεύτερη εταιρία σε πωλήσεις στο Android, είναι λογικό να δημιουργεί προσδοκίες για επερχόμενες συσκευές αλλά και καταιγισμό φημών. Έτσι, φαίνεται λογικό που ήδη έχουμε αρχίσει να διαβάζουμε αρκετά πράγματα για την καινούρια ναυαρχίδα των Κινέζων που δεν είναι άλλη από το Huawei P10.
Παρόλο που το περιμένουμε την άνοιξη, ήδη υπάρχουν αρκετές φήμες για το πως θα είναι το νέο smartphone της εταιρίας και για το τι θα περιλαμβάνει. Έτσι, λοιπόν, μας έρχονται από Κίνα οι πληροφορίες που θέλουν το P10 να κυκλοφορεί με dual edge οθόνη. Οι κυρτές οθόνες είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που πρώτη εισήγαγε η Samsung και βλέπουμε ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν. Ήδη η Huawei έχει χρησιμοποιήσει edge οθόνη στο Mate 9 Porsche Design οπότε δεν είναι κάτι ξένο για αυτήν. Επιπλέον, διαβάζουμε για υποστήριξη ασύρματης φόρτισης χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς πως θα λειτουργεί αυτή αλλά και αλλαγή στη θέση του scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων από το πίσω μέρος στο μπροστινό κουμπί. Οπότε, σε σχέση πάντα με το P9, το P10 αναμένεται να έχει φυσικό κουμπί στην μπροστά όψη.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ανάλυση πιθανόν να αυξηθεί από FHD που “φοράει” το P9 σε QHD αλλά και το μέγεθος από 5.2 ίντσες στις 5.5“.
Η αλήθεια είναι ότι μας χωρίζουν αρκετοί μήνες από την ανακοίνωση του Huawei P10 οπότε έχουμε να διαβάσουμε πολλά ακόμα.

huawei-p10

1

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!