Το φετινό PlayStation Experience αλλάζει την παρουσίασή του

Tο Playstation Experience έχει γίνει γνωστό για τις pre-show συνεντεύξεις τις πρώτες βδομάδες του Δεκεμβρίου, αλλά φέτος είναι πολύ πιθανό να μην γίνει κάποια συνέντευξη-παρουσίαση στο βαθμό που έχουμε συνηθίσει. Αυτό δείχνει σαν ένα πολύ πιθανό σενάριο, αν αναλογιστεί κανείς την φήμη που θέλει την Sony να έχει εξαντλήσει όλα τα ενημερωτικά της απωθημένα στην Games Week του Παρισιού.

Ένα νέο post στο Playstation Blog περιγράφει τα σχέδια του διοργανωτή για το συγκεκριμένο event και σημειώνει ότι, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου (το απόγευμα πριν το show), θα υπάρξει μια ”παρουσίαση” από τον πρόεδρο Shawn Lynden στις 8μμ. Οι κάτοχοι των early bird εισιτηρίων θα έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν αλλά και να έρθουν αντιμέτωποι με ‘‘μερικές εκπλήξεις και κάποια game updates”. Αυτή δεν δείχνει σαν παραδοσιακή ομιλία, αλλά αναμένουμε…

Για να είμαστε ειλικρινείς, με βάση τα παραπάνω, όλο το στήσιμο του show άλλαξε. Αυτοί που θα κάνουν το ταξίδι για το Anaheim θα έχουν ακόμη την δυνατότητα να τεστάρουν τους επερχόμενους τίτλους του PS4 και Playstation VR. Επιπλέον, θα υπάρχουν panels διάφορων σχεδιαστικών εταιριών, όπως Sucker Punch Productions και Media Molecule. Φυσικά, με 50% περισσότερο χώρο, θα πρόκειται για ένα πολύ μεγαλύτερο show.

Ένα νέο comment απο τον Sid Shuman (Playstation Blog’s) έκανε την εμφάνισή του: “Το βράδυ της Παρασκευής, θα έχουμε μια ξεχωριστή παρουσίαση με κάποιες εισαγωγικές παρατηρήσεις, special guests και game updates για συζήτηση. Δεν το ονομάζουμε Showcase, διότι δεν απέχουμε πολλές βδομάδες απο την Games Week, αλλά θα έχουμε cool περιεχόμενο για να μοιραστούμε.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο show της Sony; Ποιες είναι οι προσδοκίες σας; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

More Stories
Η Beta του Paragon ξεκινάει στο PS4