Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

Το Fe θα κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch (Video)

Στην περσινή E3 η Electronic Arts ανακοίνωσε το πρόγραμμα EA Originals για να μπορέσει να υποστηρίξει κάτω από την “στέγη” της μικρές ομάδες ανάπτυξης και τα indie παιχνίδια τους. Μια από αυτές τις εταιρίες είναι και η Zoink, η οποία αναπτύσσει το Fe. Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας με ιδιαίτερη αισθητική και μηχανισμούς.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί, το Fe έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επηρεάζεται έντονα από τον φυσικό κόσμο. Οι παίκτες μπαίνουν στα πόδια ενός μυστηριώδους πλάσματος που εξερευνά ένα δάσος και αλληλεπιδρά με τα πλάσματα που ζούνε σε αυτό. Με το Fe οι δημιουργοί θέλουν να μας εξοικειώσουν με την φύση και του ήχους της και να μας κάνουν να εξερευνήσουμε τον κόσμο του όπως όταν ήμασταν παιδιά.

Η ιστορία και η αισθητική του Fe φαίνεται να είναι τα δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού και μετά την ανακοίνωση ότι θα κυκλοφορήσει και στην νέα κονσόλα της Nintendo πιστεύουμε ότι θα είναι μια όμορφη παρέα στις εξορμήσεις που κάνουμε μαζί με το Switch μας.

To Fe θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch στις αρχές του 2018.

Σας αρέσει το Fe; Πως σας φαίνεται η προσπάθεια της EA με την υποστήριξη σε indie developers; Περιμένουμε τα σχόλια σας παρακάτω.

 Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!