Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Facebook: Βγάλτε την ώρα δίπλα από το όνομα σας

Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς. Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.  Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

Υπολογιστής

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

facesettings1

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)

facesettings2

Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.

Κινητό

Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings)

facephone1

Εφαρμογές (Apps)

facephone2

Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use)

facephone3

Πατάμε “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity) για να φύγει το “τικ” από δίπλα

facephone4

Αυτό ήταν. Πλέον όποτε μπαίνουμε από το κινητό δεν θα δείχνει στο chat δίπλα από το όνομα μας πόση ώρα έχουμε να μπούμε. Αυτό πιστεύω θα λύσει τα χέρια σε όλους όσους χρησιμοποιούν πολύ συχνά το κινητό τους και θέλουν την “ησυχία” τους