Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Ετοιμάζει το “μπαμ” η Nintendo με νέο παιχνίδι Zelda (;)

Είναι γνωστό σε όλους μας το πόσο ιστορικό και σημαντικό για την πορεία της Nintendo στο gaming είναι το Legend of Zelda franchise. Μάλιστα είναι ένα από τα franchises, που την κρατάει ζωντανή σε αυτήν την “μάχη” για την κυριαρχία στα games. Είναι φυσικό, λοιπόν, να το ρίξει και αυτό σε αυτήν την μάχη και από ότι φαίνεται, σύμφωνα με φήμες, η Ninty κάτι μεγάλο ετοιμάζει το 2016 για τον Link και την Zelda.

Η Nintendo, λοιπόν, δημιούργησε ένα πρώτο promotional video για το Legend of Zelda. Χωρίς να ξέρουμε με σιγουριά για το αν θα πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι ή για κάποιο remaster παλιότερου παιχνιδιού του franchise, ή για το Legend of Zelda που έρχεται στο Wii U, το βίντεο αυτό δόθηκε στην δημοσιότητα, προστατευόμενο από κωδικό με τίτλο “First Draft”. Προφανώς σημαίνει, ότι ακόμα δουλεύουν πάνω σε αυτό στην Nintendo.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το βίντεο, από ότι λέγεται, δείχνει στιγμιότυπα από προηγούμενα παιχνίδια και μετά δείχνει έναν πατέρα με την κόρη του να συζητούν για το βίντεο που είδαν. Καθώς τελειώνει αυτή η σκηνή, βλέπει κανείς να γράφει στο βίντεο “A New Generation Begins” και μετά να λέει “αποκλειστικά για το Wii U”. Λέτε άραγε να δούμε κάποιο νέο Zelda; Προσωπικά πιστεύω ότι αν η Nintendo όντως ετοιμάζει κάτι τέτοιο, τότε ίσως να είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά για την εταιρεία από την Ιαπωνία. Βέβαια, όλα όσα προείπα, πάρτε τα ως φήμη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!