Ετοιμαστείτε κατάλληλα για το World of Warcraft: Legion

Λίγες μόνο ήμερες έμειναν μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου expansion του πιο επιτυχημένου MMORPG στην ιστορία του gaming και η εισβολή των δαιμόνων στον κόσμο του Azeroth είναι ήδη σε εξέλιξη. Αν είστε βετεράνος του WoW ή παίκτης ο οποίος επιστρέφει μετά από καιρό, το να γνωρίζεται που και πως να επενδύσετε τον χρόνο σας κατά την διάρκεια του pre-launch το οποίο λαμβάνει χώρα αυτές τις ήμερες στον κόσμο του παιχνιδιού είναι αν μη τι άλλο πολύ σημαντικό.

Όταν θα κυκλοφορήσει το Legion στις 30 Αυγούστου, θα επικρατήσει μια άτυπη κούρσα με τον χρόνο για τους περισσοτερους, οι οποίοι όπως είναι φυσικό θα θελήσουν να φτάσουν στο μέγιστο επίπεδο το ταχύτερο δυνατόν. Ως τότε όμως, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνει κάποιος μέσα στο παιχνίδι αυτό της Blizzard.

maxresdefault

Σταματήστε την εισβολή των δαιμόνων 

Αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό πράγμα από όσα συμβαίνουν τώρα in game είναι η εισβολή δαιμόνων σε όλο τον κόσμο του Azeroth. Οι εισβολές αυτές είναι περιοδικά events τα οποία λαμβάνουν χώρα σε συγκεκριμένες περιοχές του παιχνιδιού και οποιοσδήποτε χαρακτήρας μεταξύ 10 και 100 level μπορεί ελεύθερα να συμμετάσχει. Τα rewards τα οποία μπορεί να κερδίσει κάποιος μέσα από την συμμετοχή σε αυτά τα events θα είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι την κυκλοφορία του Legion, οπότε ένα από τα πράγματα τα οποία πρέπει να κάνει κάποιος μέσα τώρα, είναι χωρίς αμφιβολία να συμμετάσχει σε αυτά.

Οι εισβολές των δαιμόνων γίνονται συχνά και όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του Legion, θα έχουν και μεγαλύτερη ένταση. Τα events είναι σχετικά απλά. Όταν κάποια εισβολή είναι σε εξέλιξη, πρέπει κάποιος να πάει στην περιοχή που γίνετε αυτή και αυτόματα το quest log θα του πει τι χρειάζεται να κάνει για να την ολοκληρώσει. Κάθε μια από τις εισβολές έχει 4 στάδια, στα οποία θα μπορείτε να τα ολοκληρώσετε και με άλλους παίκτες. Αν τα βρείτε σκούρα, τα κοντινά NPCs θα σας δώσουν οδηγίες για το τι να κάνετε και πως να προχωρήσετε γενικότερα.

Θα αναρωτιέστε τι θα κερδίσω εγώ αν τα κάνω αυτά.. Η απάντηση είναι πολλά! Οι δαίμονες ρίχνουν chests τα οποία περιέχουν items με 700 item level gear και μάλιστα θα μπορούν να γίνουν και upgrade ώστε να γίνουν ακόμα πιο δυνατά. Αυτό θα είναι ένα τεράστιο boost στην αρχή του νέου expansion. Ο άλλος τρόπος για να έχει κάποιος στην κατοχή του τόσο ισχυρά items είναι να ρίχνει boss στο πιο δύσκολο επίπεδο του τελευταίου raid του παρόντος expansion.

Επίσης ρίχνουν και τα Nethershards, τα οποία είναι ένα νόμισμα το οποίο το πηγαίνεις σε κάποιο capital city ή σε κάποια ειδικά camps στις ζώνες τις οποίες έχει γίνει εισβολή και τα ανταλλάσσεις με item skins, pets και mounts τα οποία είναι πολύ όμορφα και πραγματικά αξίζει να τα έχει κάποιος.

Η experience που έπαιρνε κάποιος χαρακτήρας ο οποίος δεν είναι στο μέγιστο επίπεδο κάνοντας τα events αυτά, πρόσφατα “έφαγε” nerf αλλά ακόμα και τώρα αποτελεί έναν από τους πιο εύκολους τρόπους να ανεβάσει κάποιος χαρακτήρες στο μέγιστο επίπεδο. Και το καλύτερο είναι πως τα καλούδια τα οποία θα παίρνεις από την συμμετοχή σου σε αυτά τα events θα κάνουν scale με το επίπεδο του χαρακτήρα και όσο αυτό ανεβαίνει, το item γίνετε πιο ισχυρό.

Κάντε το Broken Shore questline και ξεκινήστε έναν Demon Hunter

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στο παιχνίδι είναι το Broken Shore scenario και αν αποφασίστε να κάνετε preorder το Legion θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε και το story intro της νέας κλάσης του Demon Hunter, η οποία θα έρθει με το Legion. Φυσικά και τα δυο αυτά events είναι πολύ εύκολα και θα σας πάρουν μόνο μερικές ώρες μέχρι να τα τελειώσετε. Αν κάνετε log in με χαρακτήρα ο οποίος είναι από 98 επίπεδο και πάνω, θα σας εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο αυτόματα, το οποίο θα ξεκίνα το quest.

Ανάλογα με το faction που έχετε, θα χρειαστεί πάτε στην Orgrimmar ή στην Stormwind και μετά θα ενταχθείτε στις δυνάμεις των ηρώων οι οποίοι θα κατευθυνθούν στις περιοχές που έχει γίνει εισβολή με σκοπό να αναχαιτίσουν την Burning Legion και τον Gul’dan. Αν το κάνετε αυτό, η αμοιβή θα είναι ένα πανίσχυρο όπλο ανάλογο με το class του καθενός. Το group scenario και οι cutscenes για κάθε faction είναι πραγματικά επικές και περιλαμβάνουν σημαντικές πτυχές τις ιστορίας που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε pre-order το Legion, μπορείτε να δημιουργήσετε και να παίξετε τώρα έναν Demon Hunter και να ολοκληρώσετε το story intro των δυο ωρών. Αυτό θα σας πάει από το 98 επίπεδο στο 100. Επιπλέον, κάνοντας το θα έχετε έτοιμο”ντυμένο” τον χαρακτήρα σας, όταν το νέο expansion κυκλοφορήσει.

maxresdefault

Πάρτε το Grove Warden moose

Το Grove Warden moose είναι ίσως το πιο περιζήτητο mount στο Warlords of Draenor. Πρόκειται για μια ιπτάμενη αλκή, την οποία για να την αποκτήσετε θα πρέπει να σκοτώσετε τον Archimonde στο heroic difficulty.

Με την κυκλοφορία του Legion, δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος το συγκεκριμένο mount, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε αν το θέλετε.

GFQS2nqMt9BfsdQY8EvQB9

Ξανασκεφτείτε τις class και specialization επιλογές σας

Το pre-patch του Legion έφερε μεγάλες αλλαγές στο κάθε class και στα specializations του. Μερικές από τις αλλαγές δεν είναι μεγάλες αλλά υπάρχουν και αλλαγές που αλλάζουν καθαρά τον τρόπο παιχνιδιού μιας κλάσης, όπως αυτές οι οποίες έγιναν στο survival spec του hunter, το οποίο έχει πλέον επικεντρωθεί στην μάχη σώμα με σώμα και στο στήσιμο παγίδων για να νικήσει τον αντίπαλο.

DHHNqt9MqtbZm33kgkVLdB-650-80

Μερικές από τις αλλαγές που έγιναν έκαναν ακόμα πιο ιδιαίτερο και όμορφο το gameplay μιας κλάσης. Άλλες αλλαγές όμως σχεδόν κατέστρεψαν κάποιες άλλες όπως την κλάση του Retribution Paladin. Το κάλο είναι όμως πως με την αγορά του Legion παίρνεις και ένα level 100 character boostΑυτο το βίντεο σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφασίστε τι class θα παίξετε στην συνεχεία του τίτλου. Μπορετέ αν θέλετε να δείτε και πιο συγκεκριμένα βίντεο για tanks, melee DPS, ranged DPS, και healing roles στο Legion.

Ξεχάστε τα garrison και πολλά άλλα

Πρόσφατα τα garrisons “έφαγαν” ένα τεράστιο nerf και πλέον δεν σας παρέχουν ένα σταθερό πόσο από χρυσό. Το κάλο είναι ότι οι διάφορες αποστολές που σου δίνονται μέσα από το garrison ακόμα έχουν σαν reward κάποιες πρώτες ύλες τις οποίες μπορείτε να τις πουλήσετε ή να τις χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κάποιο item.

wowscrnshot_061915_220602

Μια ακόμη δραστηριότητα από τις πολλές που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή στο WoW είναι να καθαρίζετε mythic five-man dungeons με σκοπό να πάρετε τα legendary trinkets (μέχρι 5) τα οποία κάνουν scale με τον χαρακτήρα σας και φτάνουν μέχρι το 110 επίπεδο.

HJj5KWdqBettSnMRE8ayYB-650-80

Τα professions και το crafting κάνουν ένα μεγάλο comeback στο Legion, όποτε το να ανεβάσετε μερικά από αυτά στο μέγιστο επίπεδο θα αποδειχθεί κερδοφόρο εν καιρό. Ειδικότερα το fishing θα έχει την τιμητική του καθώς θα το χρειάζεστε για πολλά αντικείμενα τα οποία δίνουν συγκεκριμένα bonuses που αξίζει να τα έχεις. Το κάλο είναι πως το fishing είναι secondary profession και έτσι δεν θα χρειαστεί να αφαιρέσεις κάποιο άλλο για να το ανεβάσεις.

XCylihq

Σε κάθε περίπτωση, λίγες μόνο ήμερες έμειναν μέχρι την κυκλοφορία της συνέχειας του παιχνιδιού αυτού της Blizzard το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 23 Νοεμβρίου του 2004(!). Σε αυτό το expansion βλέπουμε μια προσπάθεια της Blizzard η οποία είχε ήδη ξεκινήσει από το Warlords of Draenor για επιστροφή στις ρίζες του παιχνιδιού, ενός παιχνιδιού που αγαπήθηκε όσο λίγα από τον κόσμο. Το αν θα τα καταφέρει, θα το μάθουμε σε λίγο καιρό.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα

More Stories
Τα eSports πιο κοντά από ποτέ για να γίνουν Ολυμπιακό Άθλημα