Έρχονται νέα παιχνίδια από την Blizzard Entertaiment;

Ε; Έρχονται;

Δε μπορεί κάποιος να κατηγορήσει εύκολα την Blizzard παρά μόνο για τo ότι δεν κυκλοφορεί νέα IPs και μένει στα Sequels/Expansions των επιτυχημένων παιχνιδιών της WoW, Starcraft, Diablo. Με εξαίρεση το Overwatch σαν πρωτότυπο IP οι Fans της Blizzard δεδομένης της πορείας που έχει χαράξει ξέρουν τι να περιμένουν με την Blizzard να έχει ενα αργό ρυθμό παράδωσης των νεών της πονημάτων. Αργά αλλά σταθερά και ποιοτικά.

Ο πρόεδρος της Blizzard Entertainment, J. Allen Brack, σε  μία συνέντευξη όμως στο Forbes ερωτώμενος για το μέλλον της Blizzard αποκάλυψε ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει αφούαυτή τη στιγμή υπάρχουν πιο πολλά παιχνίδια υπό ανάπτυξη από ποτέ”. Αυτά τα νέα παιχνίδια συμπεριλαμβάνουν PC, κονσόλες και Mobile κρατώντας τα ίδια υψηλά Standards αλλά κανένα από αυτά δε θα είναι VR αφού η Blizzard δεν τρέφει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό προς το παρόν. Επίσης δε ανέφερε ξεκάθαρα ποια από αυτά μπορεί να είναι νέα IP και κατά πόσο θα συνεχίσει τον ίδιο δρόμο.

Όπως δήλωσε o ίδιος όμως:

Είναι πάντα συναρπαστικό ένα νέο IP, και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εργαστούμε προς αυτό. Ως Developers ενθουσιαζόμαστε να εργαζόμαστε σε νέα πράγματα για τους ίδιους λόγους που οι παίκτες θέλουν να δουν κάτι νέο. Στο τέλος, το πιο σημαντικό για μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι που είναι σπουδαίο. Μια μεγάλη εμπειρία μπορεί να συμβεί μέσα σε ένα νέο IP, και μπορεί να συμβεί μέσα σε ένα παλιό και αγαπημένο. Αυτό θα συνεχίσει να είναι ο στόχος μας, περισσότερο από τη δημιουργία μιας νέας IP μόνο και μόνο για να την κάνουμε.

Εσείς τι λέτε για τα λεγόμενα του J. Allen Brack; Θέλετε να δείτε κάτι νέο από την Blizzard ή ο δρόμος που έχει επιλέξει σας καλύπτει;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Sony Xperia Z1s δίπλα στο Z1