Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX βγάζει ΝΕΕΣ κονσόλες και παρατά το Gaming ΑΝ... | Game Recap #137»

Έρχονται ανανεωμένες εκδόσεις του Xbox Series S και X σύμφωνα με νέα διαρροή

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια ανανεωμένη έκδοση τόσο του Xbox Series X όσο και του S μέσα στο 2024 σύμφωνα με νέα διαρροή που προέκυψε από την πρόσφατη δίκη της Microsoft με την εξαγορά της Activision .

Το νέο Xbox Series X του επόμενου έτους (με την κωδική ονομασία “Brooklin”) θα είναι εξ ολοκλήρου digital και θα έχει νέο κυλινδρικό σχεδιασμό. Έχει δρομολογηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο. Θα προσφέρει 2 TB εσωτερικής αποθήκευσης, ταχύτερο Wi-Fi και θα συνοδεύεται από το ανανεωμένο χειριστήριο Xbox της Microsoft. Θα περιλαμβάνει υποδοχή USB-C στην μπροστινή πλευρά και θα προσφέρεται στην τρέχουσα τιμή Xbox Series X των 499 $.

Το νέο Xbox Series S (με την κωδική ονομασία “Ellewood”) διατηρεί την τρέχουσα εμφάνιση της σειράς S και την τιμή των 299 $. Πρόκειται να κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα, τον Αύγουστο του επόμενου έτους.

Αυτές οι λεπτομέρειες προέρχονται από ένα εσωτερικό έγγραφο του Xbox με ημερομηνία τον Απρίλιο του 2022, το οποίο κοινοποιήθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της δικαστικής της υπόθεσης σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Επίσης θα κυκλοφορήσει και το νέο ανανεωμένο χειριστήριο με την κωδική ονομασία Sebile

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!