Έρχεται trailer την επόμενη εβδομάδα για το MediEvil remake

H στιγμή που περιμέναμε επιτέλους έφτασε, και το MediEvil remake θα κάνει την πρώτη επίσημη του εμφάνιση στο προσκήνιο μετά την ανακοίνωση του πέρυσι τον Δεκέμβρη. Οι πρώτες πληροφορίες για την προσπάθεια αυτή είναι γεγονός, καθώς το αφεντικό της Sony, Shawn Layden αποκάλυψε το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το remake.

Καταρχάς, αυτό που ξεκαθαρίστηκε, είναι ότι δεν πρόκειται για κάποιο remaster, αλλά για ένα πλήρες remake του παιχνιδιού, φτιαγμένο να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του PlayStation 4. Την ανάπτυξη του την έχει αναλάβει η Other Ocean Interactive, γνωστή περισσότερο για την 3DS Edition του Minecraft, σε συνεργασία με την Sony και κάποιων original μελών της Guerrilla Cambridge, της ομάδας που είχε κυκλοφορήσει το original παιχνίδι στο PS1.

Το καλύτερο όμως ο Layden το κράταγε για το τέλος. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έχουμε την πρώτη μας ματιά στο παιχνίδι, με ένα trailer να βρίσκεται καθ’οδόν, προκειμένου να κάνει πιο έντονο το hype. To MediEvil remake είναι επιτέλους εδώ και οι στιγμές που πρόκειται να ζήσουμε είναι μεγάλες!

Έως τότε, απολαύστε ένα επεισόδιο της σειράς μας NG+, αφιερωμένο στο MediEvil!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!