Έρχεται το Star Wars Jedi: Fallen Order στη νέα γενιά

May the fourth be with you

Πίσω στο 2019 κυκλοφόρησε ένα από τα καλύτερα Star Wars παιχνίδια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Πόσοι όμως από εμάς θα θέλαμε να το δούμε να τρέχει στις κονσόλες της νέας γενιάς; Αρκετοί να φανταστώ.

Φήμες άρχισαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ότι πρόκειται να δούμε το Star Wars Jedi: Fallen Order να λαμβάνει native PlayStation 5 upgrade, μιας και έλαβε age rating, για ακόμα μία φορά, τον Μάρτιο. Οι φήμες ακόμα το θέλουν να κυκλοφορεί κάπου προς το καλοκαίρι και θα δοθεί δωρεάν το upgrade στους κατόχους του. 

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Η επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars Day 2021, η οποία επιβεβαίωσε το παιχνίδι, λέει ότι περισσότερες πληροφορίες θα φτάσουν “σύντομα”. Υποψιαζόμαστε ότι μια πιο ισχυρή ανακοίνωση θα γίνει στις 4 Μαΐου, η οποία είναι και η Ημέρα του Star Wars.

Πιστεύεται ότι στο upgrade του PlayStation 5 θα δούμε καλύτερα γραφικά, μικρότερους χρόνους loading και ομαλότερη απόδοση.

Ποια η άποψή σας για το upgrade που θα λάβει το Star Wars Jedi: Fallen Order; Θα του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
GameAthlon 2014 event στις 4-5-6 Ιουλίου