Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Έρχεται το LEGO The Incredibles για όλες τις κονσόλες

Η Warner Bros. Interactive και η Disney ανακοίνωσαν ότι το LEGO The Incredibles, δημιουργημένο από τους πολυετείς κατασκευαστές βίντεο – παιχνιδιών LEGO TT Games, θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, PS4, Xbox One και PC φέτος.

Buy Nizagara 100mg Tablets Online You no longer need to wear a mask and go to the pharmacy to buy Nizagara 100mg tablets online. If you place an order online, it will be carefully packed, and the courier will deliver it directly to your home. Buying online is convenient and safe. Rondeaus True Value Shopping Cente

Στις ΗΠΑ, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε retail αλλά και ψηφιακή μορφή στις 15 Ιουνίου, την ίδια μέρα που η ταινία θα κάνει πρεμιέρα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του μαζί με την ταινία ένα σχεδόν μήνα αργότερα, δηλαδή στις 13 Ιουλίου.

Ακολουθεί το τελευταίο trailer που έκανε την εμφάνισή του:

Ακολουθώντας τα βήματα των πρόσφατων LEGO παιχνιδιών, το LEGO The Incredibles θα περιλαμβάνει έναν ανοιχτό κόσμο, ο οποίος περιλαμβάνει τοποθεσίες των Incredibles όπως το Municiberg και το νησί Nomanisan.

Οι παίκτες θα βιώσουν μια ιστορία βασισμένη και στις δύο ταινίες των Incredibles, καθώς και πρωτότυπες αποστολές, boss fights και επίλυση puzzle από την TT Games σε συνεργασία με την Pixar.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο παιχνίδι LEGO The Incredibles; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!