Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»
horizon forbidden west
horizon forbidden west

Έρχεται μάλλον μεγάλη επέκταση «Burning Shores» DLC στο Horizon Forbidden West

Ο γνωστός σχετικά leaker “The Snitch” έκανε μια ακόμη ανακοίνωση, αυτή τη φορά για το Horizon Forbidden West (δείτε το review και το βίντεο review μας εδώ και γιατί βαθμολογήθηκε με 10/10), που πιθανολογείται ότι θα γίνει επίσημη στο άμεσο μέλλον, πιθανώς στο The Game Awards. Στο Twitter λοιπόν, ο The Snitch δημοσίευσε μια εικόνα από το Σαν Φρανσίσκο, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες. Η εικόνα είναι φαινομενικά ένα προμήνυμα στο Horizon Forbidden West «Burning Shores» DLC που λαμβάνει χώρα σε αυτές τις τοποθεσίες.

Το Burning Shores αναφέρεται ονομαστικά μερικές φορές σε όλο το Horizon Forbidden West. Αναφέρεται στο ημερολόγιο του Gildun, νότια του Spinebreak και αναφέρεται από τον Brin ως ο «τόπος της φωτιάς και της άλμης».

Για παράδειγμα στουw παίκτες που επιχειρούν να εξερευνήσουν νοτιότερα καλούνται επί του παρόντος να “Γυρίσουν πίσω”, καθώς είναι πιθανό αυτή να είναι η νέα τοποθεσία για το DLC. Μερικοί παίκτες κατάφεραν να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά χρησιμοποιώντας το Sunwing τους, όπου μοιάζει να υπάρχει ένα αντίγραφο της τοξωτής γέφυρας Memorial κοντά στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Σύμφωνα με το Insider Gaming το νέο Horizon Forbidden West DLC “Burning Shores” θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2023.

Τον Σεπτέμβριο, ο Lance Reddick, ο ηθοποιός πίσω από τον Sylens είπε ότι εργάζεται «σε ένα session» για πιθανώς μια επέκταση του Horizon Forbidden West. Το tweet που έχει πλέον διαγραφεί δείχνει τον Reddick σε ένα σύντομο βίντεο να φοράει κουκκίδες που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή των εκφράσεων του προσώπου σε motion capture.

Το Horizon Forbidden West κυκλοφόρησε στις 18 Φεβρουαρίου 2022 για PlayStation 4 και PlayStation 5 και είναι διαθέσιμο για 7 υποψηφιότητες στα φετινά The Game Awards.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!