Έρχεται η Remastered έκδοση του XIII

Ένας “τίτλος” ήρθε απόψε απ’ τα παλιά…

Θυμάστε το XIII; Αν ναι, τότε ίσως να έχετε γεράσει λίγο… Το XIII είναι ένα first person shooter όπου παίζετε ως “Thirteen”, ένας ταλαντούχος στρατιώτης που έχασε τη μνήμη του και κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Αρχικά, ξυπνάει τραυματισμένος και δίχως μνήμη στην παραλία Μπράιτον, βλέποντας μόνο ένα μυστήριο τατουάζ στο σώμα του που αναγράφει “XIII”. Όλο το παιχνίδι εξελίσσεται σε 34 chapters μέσα στα οποία ψάχνει ο πρωταγωνιστής μας την μνήμη του. 

Το παιχνίδι XIII έκανε την εμφάνισή του, το 2003 στο PlayStation 2. Είχε κατακτήσει τότε τις καρδιές των παικτών κυρίως χάρη στο gameplay του αλλά και στο εικαστικό του κομμάτι. 

Η ιδέα αυτής της ιδέας remake ήρθε φυσιολογικά, καθώς αισθανόμασταν ότι αυτό το μοναδικό είδος ιστορίας με γνώμονα την εμπειρία FPS έλειπε στο σημερινό τοπίο παιχνιδιών. Στόχος μας είναι να φέρουμε την ιστορία του XIII σε μια νέα γενιά παικτών με τα καλύτερα δυνατά γραφικά. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό καθώς υποσχόμαστε να κάνουμε την καταπληκτική δουλειά με γνώμονα το αρχικό παιχνίδι. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.” Αναφέρουν οι Developers.

Το XIII δημιουργήθηκε από τους Jean Van Hamme και William Vance και είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο. “Είναι μια πραγματική τιμή για μας να δουλέψουμε σε ένα τέτοιο αριστούργημα και ελπίζω να είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο κι εμείς!” 

Το XIII θα είναι διαθέσιμο στις 13 Νοεμβρίου 2019 για το PS4, Xbox One, Pc και Nintendo Switch.

Ποια η άποψή σας για την αναγέννηση του XIII; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Τα promotion artworks του Ant-Man & Wasp βγήκαν στην δημοσιότητα