Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Έρχεται η κλειστή Beta τoυ Bleeding Edge της Ninja Theory σε λίγες ημέρες

Για να δούμε απο κοντά!

Όπως μας ενημέρωσε η Ninja Theory από το επίσημο Site του Bleeding Edge η κλειστή Beta θα λάβει μέρος στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα αγάπης, για όσους έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι σε Xbox One, Windows 10 – Steam ή είναι συνδρομητές του Xbox Game Pass. Η κλειστή Beta θα διαρκέσει για όλο το σαββατοκύριακο, αρχόμενης 8:00 μμ την παρασκευή έως και 10πμ την δευτέρα.

Όσοι παίξουν την Beta θα λάβουν στο παιχνίδι, όταν αυτό κυκλοφορήσει, το Punch Pack που περιέχει διάφορα fighter skins, hoverboard, stickers, και fighter emotes. Επιπλέον όσοι παίξουν στην αρχή και στο τέλος της διορίας θα λάβουν και το  ‘Amor’ heart hoverboard trail (Cosmetic ίχνη του Hoverboard)

H Beta φέρνει διάφορες αλλαγές που έγιναν έπειτα από την alpha όπως: καλύτερο Tutorial για νέους παίκτες, περισσότερα διαθέσιμα cosmetics, το Parry ability και επιλογές Accessibility.

To Bleeding edge είναι στα σκαριά 3.5 χρόνια, πολύ πριν την εξαγορά της Ninja Theory από την Microsoft. Η Ninja Theory έχει αποδείξει ότι κατέχει την δράση και το ξυλο με το DMC και το Hellblade και το Bleeding Edge αναμένεται να παίζει τουλάχιστον ωραία.

Σε ένα ωραίο βίντεο-συνέντευξη που ακολουθεί η Lead Designer ερωτηθείσα για το τι σχέση έχει με το Overwatch συγκριτικά, απάντησε ότι το Bleeding edge ξεκίνησε αρχικά σαν ένας τίτλος MOBA αλλά στη πορεία άλλαξε σε ένα 3rd Person Action 4v4 competitive game.

To Bleeding Edge θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2020 σε Xbox One και Windows/Steam ενώ οι συνδρομητές Game Pass θα μπορούν να το παίξουν με τη συνδρομή τους. Στις 13 Μαρτίου, 10 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού, θα υπάρξει και δεύτερη Beta.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.