Έρχεται η ανακοίνωση του Harry Potter RPG

Σύμφωνα με φήμες από του χρόνου θα μπορούμε να κόβουμε βόλτες στο Hogwarts

Σύμφωνα με τον Jason Schrier του Bloomberg, το project εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη από το Avalanche Software στο Salt Lake City της Γιούτα. Υποτίθεται ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021 για το PS5 και το Xbox Series X. Αρχικά, σχεδιαζόταν να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο E3, ωστόσο, λόγω της πανδημίας του Kορανοϊού, τα σχέδια είχαν αλλάξει. Ο Schrier αναφέρει επίσης ότι το RPG του Harry Potter θα ανακοινωθεί λίγο μετά το DC FanDome, το ψηφιακό συνέδριο της εταιρείας κόμικς.

Πριν από λίγες εβδομάδες, διέρρευσε μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών σχετικά με το Harry Potter RPG. Σύμφωνα με το leak θα δημιουργήσετε έναν χαρακτήρα και θα ξεκινήσετε την περιπέτειά σας ως μαθητής του 5ου έτους. Θα μπείτε κανονικά σε έναν από τους τέσσερις γνωστούς κοιτώνες, με ξεχωριστά quest ανά κοιτώνα. Επίσης, υποτίθεται ότι θα έχει λίγο πιο σκοτεινό τόνο σε αντίθεση με τα φιλικά προς τα παιδιά βιβλία και ταινίες.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι της Warner Bros. που φημολογείται φέτος. Η έκθεση του Schrier προτείνει επίσης ότι το επόμενο παιχνίδι Batman θα δει το φως της ημέρας στο DC FanDome. Υποτίθεται ότι θα βασιστεί στην ιστορία του Court of Owls από τον Scott Snyder (εξαιρετική και πολύ σκοτεινή ιστορία). Η ψηφιακή εκδήλωση της DC θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου.

Πηγή: Dualshockers

More Stories
602 Gbps DDoS Attack στο BBC