Έρχεται 4K ανάλυση στα Borderlands

Ένα από τα μεγαλύτερα νέα που έρχονται από το πάνελ του PAX East 2019 της Gearbox ήταν αναμφισβήτητα η αποκάλυψη του Borderlands 3. Ωστόσο, η εταιρεία έδωσε επίσης κάποια αγάπη για τα προηγούμενα παιχνίδια Borderlands, επιβεβαιώνοντας την κυκλοφορία μίας ανανεωμένης έκδοση του Borderlands: Game of the Year Edition. Ακόμα έρχεται μία μεγάλη ενημέρωση στο Borderlands: The Handsome Collection.

Όπως ανακοινώθηκε από την Gearbox, το Borderlands: The Handsome Collection θα λάβει το τελευταίο update ώστε να μας κάνει τα γραφικά Ultra HD (4Κ) στις 3 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα προσθέσει βελτιώσεις για το PlayStation 4 Pro και το Xbox One X. Το Borderlands: The Handsome Collection, θα επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν τόσο το Borderlands 2 όσο και το Borderlands Pre-Sequel με καλύτερα γραφικά από ποτέ.

Δυστυχώς για όσους ελπίζουν για πιο ισχυρές αλλαγές στο Borderlands: The Handsome Collection, η ενημέρωση της επόμενης εβδομάδας δεν φαίνεται να προσθέτει πολλά πράγματα, παρά μόνο  βελτιωμένες υφές και φωτισμό. Ωστόσο, το παιχνίδι Borderlands: Game of the Year Edition remaster θα δει πραγματικά κάποιες βελτιώσεις στο gameplay, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης shift codes και ανανεωμένη final boss μάχη.

Το Borderlands: The Handsome Collection και το Borderlands 2 δεν είναι τα μόνα παιχνίδια της σειράς Borderlands που θα λάβουν 4K ανάλυση την επόμενη εβδομάδα. Το Borderlands 2 VR λαμβάνει επίσης μια ενημέρωση 4K και θα λάβει όλα τα DLC του Borderlands 2 δωρεάν αυτό το καλοκαίρι. 

Ποια η άποψή σας για τις κινήσεις της Gearbox με τη σειρά Borderlands; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το DIRT 5