Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τους πρωταγωνιστές του “Μαύρου Πύργου”

Ο πύργος έχει αρχίσει να κρυφοκοιτάζει προς τα εμάς πάνω από τον ορίζοντα.

Μετά από πολλά χρόνια, και πολλές προσπάθειες, η κινηματογραφική εκδοχή του επτάτομου (συν ένα βιβλίο ακόμα) έργου του Stephen King με την ονομασία “Μαύρος Πύργος” (The Dark Tower) τελικά απέκτησε πρωταγωνιστές στα πρόσωπα του Idris Elba, ως τον περιπλανώμενο πιστολέρο Ρόλαντ, και του Matthew McConaughey ως τον Μαυροντυμένο Άντρα.

idrismatthew

Τόσο ο συγγραφέας όσο και σκηνοθέτης της ταινίας και συν-συγγραφέας της μεταφοράς του λογοτεχνικού έργου σε κινηματογραφικό σενάριο, Nikolaj Arcel, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για σύνολο του σχεδίου ώστε να αρχίσει την προσαρμογή και την μεταφορά αυτής της ιστορίας του παράξενου είδους “περίστροφο-και-μαγεία” και να προσπαθήσει να τονίσει και τις σχέσεις του με τα άλλα έργα και μυθιστορήματα του King.
Ο Nikolaj Arcel ο οποίος είναι γνωστός για την ταινία “A Royal Affair” του 2012 και για την σουηδική έκδοση του “Το Κορίτσι με το Τατουάζ“, λέει ότι θα ξεκινήσει γυρίσματα στη Νότια Αφρική μέσα στις επόμενες επτά εβδομάδες, και ότι η Sony Pictures σχεδιάζει να το προβάλουν στις αίθουσες στις 13 Γενάρη 2017.

Τα tweet ανάμεσα σε King, Elba και McConaughey.

Χωρίς όνομαa
Χωρίς όνομα1Χωρίς όνομα

Για όσους δεν έχουν δει καν τις σελίδες των βιβλίων του Μαύρου Πύργου. Ο Ρόλαντ της Γαλαάδ ξεκινάει το συνταρακτικό ταξίδι του προς τον πανίσχυρο και μυστηριώδη Μαύρο Πύργο, ακολουθώντας τα ίχνη του Μαυροντυμένου Άντρα. Είναι ο τελευταίος Πιστολέρο, μια αινιγματική, μοναχική φιγούρα, σ’ έναν μισοερειπωμένο κόσμο γεμάτο δυσοίωνα τοπία και μακάβρια απειλή, που αντικαθρεπτίζει τρομακτικά τον δικό μας. Στην πορεία του, θα συναντήσει μια σαγηνευτική γυναίκα, την Άλις, θα γίνει φίλος με ένα αγόρι από τη Γη, τον Τζέικ, και θα βρεθεί μετέωρος ανάμεσα στην κατάρα και τη σωτηρία, αντιμετωπίζοντας το πιο αγωνιώδες δίλημμα της ζωής του.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Πρώτη ματιά στο Legion