Επιβεβαίωση για το sequel του Horizon Zero Dawn

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του exclusive τίτλου της Guerrilla Games Horizon Zero Dawn για το PlayStation 4 με πωλήσεις που αγγίζουν και ίσως ξεπερνούν το νούμερο των 10 εκατομμυρίων, η εταιρία ετοιμάζεται για τη συνέχεια του παιχνιδιού κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του τίτλου.

Πιο αναλυτικά, η επιβεβαίωση έρχεται από την ηθοποιό Janina Gavankar η οποία είναι πολύ γνωστή στο χώρο των παιχνιδιών με πρωταγωνιστικό ρόλο στο Star Wars Battlefront 2 αλλά και στο DLC του Horizon το Frozen Wilds όπου υποδύεται το μικρό χαρακτήρα Tatai. Επίσης η ηθοποιός σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο δήλωσε: “Απλά περιμένετε μέχρι να δείτε τη συνέχεια, θα πεθάνετε, ξέρω κάποια μυστικά.

Τί πιστεύετε για το επόμενο Horizon Zero Dawn; Θα θέλατε να δείτε κάτι παραπάνω που έλειπε από το πρώτο παιχνίδι; Γράψτε κάτω στα σχόλια την άποψή σας.

Δείτε το παρακάτω #RECAP όπου τυχαίνει αυτή την εβδομάδα να κληρώνουμε ενα Horizon Zero Dawn Complete Edition για το PS4. Δηλώστε σσυμμετοχή και καλη επιτυχία!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Διέρρευσε το Star Wars: Battlefront 2 πριν την επίσημη ανακοίνωση του