Επιβεβαιώνεται η θεωρία περί SSD Cartridge ως έξτρα αποθηκευτικού χώρου στο PlayStation 5;

Μνήμες PsVita? (λογοπαίγνιο)

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει την πιθανή υπαρξη Cartridges ως έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Από ότι φαίνεται κάποια νέα ευρήματα ενισχύουν το παραπάνω ενδεχόμενο. Αν και αρχικά παρατηρήθηκε ότι υπάρχει ένα pin layout, τα γνωστά 12 Pins που έχουμε δει σε παρόμοιες συσκευές,  που είναι είναι ακατάλληλο για σύνδεση τύπου SATA,  η Sony αναβάθμισε την πατέντα αναφέροντας ότι αυτό το Cartridge θα χρησιμοποιηθεί από κάποιο Hardware ως συσκευή αποθήκευσης. Υπήρχε δηλαδή μία γραπτή ενημέρωση στην πατέντα που αναφέρει το παραπάνω. Η γραπτή αυτή ενημέρωση μεταφράζεται ως εξής:

“Αυτό είναι ένα μέσο Recording που μπορεί να αποθηκεύσει διάφορα δεδομένα όπως χαρακτήρες, εικόνες, ήχο και προγράμματα. Τα δεδομένα αυτά που βρίσκονται μέσα στο Cartridge διαβάζονται από το Game Console τοποθετώντας την όψη με τα pins στο άνοιγμα της κονσόλας”

Υπενθυμίζεται ότι το PlayStation θα φέρει κάποια υποστήριξη δίσκου SSD που θα φέρει πολύ σημαντική αναβάθμιση στους χρόνους Loading και Streaming. Η παραπάνω εικασία τότε με τα Cartridges είναι βάσιμη μιας και το αυξημένο κόστος του δίσκου SSD θα φέρει αύξηση στην τιμή του PlayStation 5, γεγονός που η Sοny θα θέλει να αποφύγει μετά το μέτριο λανσάρισμα του PlayStation 3 λόγω της τιμής του.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

πηγή

More Stories
Γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Nier: Automata