Επιτέλους νέες λεπτομέρειες για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Η Nintendo αποκάλυψε επιτέλους νέες λεπτομέρειες-πληροφορίες για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 σε διαφημιστικό φυλλάδιο. Επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί έχουν ήδη εικάσει, όπου ο Link και η Zelda εξερευνούν τα σπήλαια κάτω από το Hyrule Castle. Το απόσπασμα από το φυλλάδιο υπόσχεται ένα πιο σκοτεινό παιχνίδι αυτή τη φορά, με μια «ισχυρή απειλή» να ξυπνά. Αυτό, χωρίς αμφιβολία, είναι ο Ganondorf, δεδομένου του αρχικού τρέιλερ από την E3 2019. Αυτό είναι σημαντικό επειδή είναι οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησε η Nintendo για το Breath of the Wild 2 από την αποκάλυψη του, το 2019.

“Finally, Link and Zelda return in the eagerly awaited successor to unforgettable action-adventure The Legend of Zelda: Breath of the Wild, with series producer Eiji Aonuma promising a darker adventure this time. Deep within the caverns beneath Hyrule Castle, a new and powerful threat awakens. Can our courageous heroes save the kingdom again?”

Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 είναι ο επόμενος σταθμός στο franchise Zelda και κυκλοφορεί για το Nintendo Switch. Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά δεδομένου ότι είναι η 35η επέτειος του The Legend of Zelda και δεδομένου ότι η Nintendo έχει δώσει μερικές μικρές λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι, τότε να σημαίνει ότι ίσως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2021.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Meizu HD50: Ποιοτικά headphones σε πολύ χαμηλή τιμή