Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ των TGA 2023 και το νέο God of War Ragnarök: Valhalla | Game Recap #148»

Επιτέλους η τεράστια ανακοίνωση του The Last of us Part II Remastered στο PS5

Και όμως

Η ομάδα της Naughty Dog έχει τη χαρά να μας ανακοινώσει πως στις 19 Ιανουαρίου 2024 θα κυκλοφορήσει το The Last of Us Part II Remastered. Η εταιρεία αναφέρει πως ακόμα και αν έχετε παίξει την απλή έκδοση, η Sony θα σας δώσει νέους λόγους για να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη έκδοση. Νέες βελτιώσεις, νέα Modes, και άλλα πολλά σας περιμένουν στην νέα αυτή έκδοση της Sony. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης:

Η νέα έκδοση του δεύτερου part, σας επιτρέπει να μπείτε ακόμα πιο βαθιά στους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Πλέον θα υπάρχει ένα νέο Mode που θα ονομάζετε No Return, το οποίο θα έχει χαρακτηριστικά roguelike Survival Mode και θα επιτρέπει στους παίκτες να αυτοσχεδιάσουν για να επιβιώσουν στο παιχνίδι.

Το νέο αυτό mode έχει πληθώρα παικτών και χαρακτήρων για να διαλέξει κάποιος από το πρώτο ακόμα The Last of us, ανάλογα με το style που θέλει κάποιος.

Κάθε Run σε αυτό το Mode θα σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε διάφορα rewards. Ξεκλειδώστε λοιπόν νέους χαρακτήρες, skins και όχι μόνο.

Για αυτούς που έχουν παίξει ήδη το The Last of Us Part II, η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα συγκεκριμένο section όπου μπορούμε να παίξουμε διάφορα τραγούδια ρυθμίζωντας έτσι τη διάθεσή μας και όχι μόνο. Το νέο αυτό Mode θα λέγεται Guitar Free Play, ένα Mode το οποίο είχε αναφέρει αρκετές φορές ο Santaollala στο παρελθόν.

Επιπλέον η εταιρεία θα δώσει στο κοινό ένα behind the scenes, για το σχεδιασμό του παιχνιδιού. Μας αρέσουν αυτά. Επίσης θα δούμε στο τίτλο νέους διαλόγους αλλά και περισσότερο περιεχόμενο όσο αναφορά τον ίδιο το τίτλο.

Επιπλέον η Naughty Dog έκανε βελτιώσεις όσο αναφορά τα γραφικά ενώ θα περιλαμβάνει ο τίτλος και 4K output in Fidelity Mode, 1440p upscaled to 4k in Performance Mode και ένα ακόμα Mode για υποστήριξη VRR. Επλιπλέον οι σκιάσεις θα είναι βελτιωμένες, το animation sampling rate και άλλα πολλά.

Η Naughty Dog προσπαθεί να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από τη κονσόλα του PS5 και να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Βελτιώσεις θα δούμε και στο μοχλό όσο αναφορά το haptic feedback και τα adaptive triggers έτσι ώστε σε περιπτώσεις μάχης και άλλων παραγώντων να έχουμε τη μέγιστη αίσθηση.

Η Naughty Dog ανακοίνωσε επίσης πως το SpeedRun Mode που γνωρίσαμε στο πρώτο μέρος του The Last of Us, θα επιστρέψει σε αυτό το remastered επιτρέπωντας έτσι τους παίκτες να κάνουν post τους καλύτερούς χρόνους τους. Επίσης θα υπάρχει Photo Mode, με Frame Forward και Gaze Direction.

Τέλος για τους συλλέκτες μας, η Naughty Dog ανακοίνωσε την W.L.F. Edition με τα Preorders να ξεκινούν στις 5 Δεκεμβρίου σε Ευρώπη( Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Αυστρία). Θα περιέχει ένα Steelbook και άλλα μικρά καλούδια για τους Fan του παιχνιδιού.

W.L.F Edition includes: steel book case with full game featuring additional digital content for PS5 console. 47 total Society of Champions trading cards with 8 Limited Edition Holographic Cards. Washington Liberation Front Patch, set of four enamel pins. Products not to scale.

Για όσους έχουν το The Last of us Part II στο PlayStation 4, θα μπορούν με 10 ευρώ να το αναβαθμίσουν και να μπορούν να παίξουν τη νέα έκδοση. Μπορείτε επίσης να κάνετε Import όλα τα saves σας από το κανονικό παιχνίδι, στο Remastered.

PS5 features include: graphical enhancements, Lost Levels, full DualSense wireless controller integration. New outfits. Guitar Free Play. Exclusive Roguelike Survival Mode No Return. Price shown in US currency and may vary by country. Check PS Store at launch on January 19, 2024 for local pricing. The upgrade will be available starting at launch on January 19, 2024. Owners of PS4 disc copies must insert them into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital version. PS4 game disc owners who buy the PS5 digital edition disc-free console will not be able to get the PS5 version for the discounted price.

Υπομονή λοιπόν μέχρι της 19 Ιανουαρίου. Ποια η δική σας κίνηση; Θα παίξετε το τίτλο; Πείτε μας στα σχόλια αν σας άρεσε η κίνηση της Naughty Dog.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!