Επιστρέφουν παλιά mechanics στο Assassin’s Creed Valhalla – Customisation και νέες πληροφορίες

το πουλί μας θα είναι μαύρο!

Ένα σήμα κατατεθέν πλέον στα Assassin’s Creed είναι το πουλί του πρωταγωνιστή μας. Ο ιπτάμενος συντροφός μας είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μας δείχνει τα διάφορα points of interest και εκτελεί χρέη Drone ενώ με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις μπορεί να εμπλακεί στη μάχη.

Το πουλί μας στο Assassin’s Creed Valhalla θα λέγεται Synin (διαβάζεται σαν σούνιν) και καθόλου τυχαία η λέξη αυτή μοιάζει με τη λέξη Insight (διόραση) στην παλαιά Νορβηγική γλώσσα. Φυσικά από το γεράκι του Odyssey θα περάσουμε σε άλλο είδος πτηνού και συγκεκριμένα σε ένα κοράκι. Ο/η Synin  θα έχει νέες παρεμφερείς δυνατότητες με τα γεράκια των Origins /Odyssey και οι πληροφορίες που θα μας προσφέρει θα είναι αρκετές για να αφαιρέσουμε αρκετές λειτουργίες του HUD ώστε να έχουμε μία πιο κινηματογραφική και καθαρή εμπειρία στην οθόνη μας.

https://twitter.com/AshrafAIsmail/status/1260593555673882625?s=20

Μία άλλη διαφορά στο Valhalla είναι ότι πλέον θα μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα και το στυλ στα μαλλιά του πρωταγωνιστή μας. Αντίστοιχα για το φύλλο θα μπορούμε να επέμβουμε σε παραπάνω χαρακτηριστικά όπως γένια. Ακόμη, επιστρέφει από το Origins η δυνατότητα να βάζουμε/βγάζουμε την Assassin κουκούλα μας χωρίς όμως αυτή τη φορά να μπαίνουμε στο μενού του Inventory. Τέλος επιστρέφει από τα παραδοσιακά Assassin’s Creed το one-hit assassination με το Hidden Blade καθώς και το social stealth όπου κρυβόμασταν σε κοινή θέα ανάμεσα σε κόσμο.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

πηγή