Το επίσημο trailer του Black Lightning είναι καθηλωτικό

Παρά τις κακουχίες που πέρασε η σειρά, ο Black Lightning, ο πρώτος έγχρωμος ήρωας είναι επιτέλους εδώ. Ακόμη δεν έχουμε την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς που υπολογίζεται στο ερχόμενο φθινόπωρο, ωστόσο περιμένουμε πάρα πολύ να τον δούμε στο ίδιο σύμπαν με τον Green Arrow, τον Flash και την Supergirl και να κάνουν στο μέλλον ένα Cross-Over (αν και μέχρι στιγμής οι παραγωγοί είναι αρνητικοί).

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα και το επίσημο trailer της σειράς που είναι το λιγότερο, καθηλωτικό!

Η σειρά Black Lightning, θα ανήκει στο ίδιο πρόγραμμα και σύμπαν με τις σειρές Arrow, Flash, Supergirl και Legends of Tomorrow. Τον Berlanti στο κομμάτι του σεναρίου και της παραγωγής θα βοηθούν οι Mara Brock και σύζυγός της Salim Akil. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλετε από το επόμενο Φθινόπωρο, δηλαδή την σεζόν 2017-2018. Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Cress WilliamsChristine AdamsNafessa Williams και η China Anne McClain.

Ο χαρακτήρας πρώτο-εμφανίστηκε το 1977, είναι ο πρώτος έγχρωμος ήρωας της DC και υπήρξε μέλος της Justice League ενώ οι κόρες του, Anissa και Jennifer επίσης ηρωίδες, υπήρξαν μέλη των The Outsiders και Justice Society of America αντίστοιχα. Η σειρά θα επικεντρώνεται στον Black Lightning και όχι στις κόρες του όπου είναι εξίσου ενδιαφέρον ιστορία. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η σειρά.

Τι γνώμη έχετε για τον Black Lightning; Θέλετε να τον δείτε με τους υπόλοιπους ήρωες της DC; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Το NieR: Automata θα έρθει το 2017, νέο trailer από την E3 2016