Επίσημο το vivo NEX 3 5G

H vivo ανακοίνωσε το πολύ όμορφο NEX 3 το οποίο έρχεται με 5G τσιπ και εντυπωσιακότατα specs!

Ξεκινώντας από τα βασικά, η οθόνη του είναι από μόνη της ένα… έργο τέχνης με την εταιρεία να την ονομάζει “Waterfall FullView Display“. Είναι ένα Super AMOLED panel με 6,89 ίντσες διαγώνιο και απίστευτο screen-to-body ratio που αγγίζει το 99,6% σύμφωνα με την vivo! Αυτό οφείλεται κυρίως στην πολύ μεγάλη κυρτότητα της οθόνης. Από τη στιγμή που η οθόνη κάνει τόσο μεγάλη “κούρμπα” δεν θα μπορούσαν να τοποθετηθούν φυσικά κουμπιά στο πλάι. Έτσι η εταιρεία έφτιαξε software (το ονομάζει Touch Sense) που προσομοιάζει το πραγματικό πάτημα των κουμπιών και προσφέρει πολύ καλή ανταπόκριση με δόνηση στα πατήματα του χρήστη. Mέσα στην οθόνη έχει τοποθετηθεί και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο πίσω μέρος η vivo τοποθέτησε τρεις φακούς. Ο κύριος είναι στα 64MP και πρόκειται για -ίσως- τον κορυφαίο σένσορα εκεί έξω, τον ISOCELL Bright GW1 της Samsung. Υπάρχει, επίσης, ένας wide angle φακός 13MP και μία telephoto κάμερα 13MP. Η selfie κάμερα είναι στα 16MP και κρύβεται μέσα σε pop up μηχανισμό.

Το εσωτερικό του NEX 3 5G είναι εξίσου εντυπωσιακό. Ο Snapdragon 855+ εκτελεί χρέη επεξεργαστή και συνοδεύεται από 8GB ή 12GB μνήμης RAM. O αποθηκευτικός χώρος είναι στα 128GB/256GB. Η μπαταρία του έχει φορτίο 4500mAh και υποστηρίζει “τρελές” ταχύτητες γρήγορης φόρτισης 44W.

Η συσκευή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στην Ασία αρχικά αλλά και σε άλλες αγορές αργότερα και αναλόγως την έκδοση αλλάζει και η τιμολόγηση. Στα 641 ευρώ (για την αγορά της Κίνας) διατίθεται το 8GB/128GB αλλά με 4G δυνατότητες. Με 730 ευρώ κάποιος μπορεί να αγοράσει την έκδοση 8/256GB αλλά με 5G συνδεσιμότητα ενώ η πιο ακριβή έκδοση είναι η 12GB/256GB 5G που ανέρχεται στα 800 ευρώ. Οι προπαραγγελίες είναι ήδη ανοιχτές και οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 21 Σεπτεμβρίου.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

 

 

Πηγή

More Stories
Οι απαιτήσεις συστήματος του Far Cry: Primal