Επίσημο το vivo APEX 2020 με κάμερα μέσα στην οθόνη

Η vivo κατά καιρούς μας εντυπωσιάζει με τις καινοτομίες της στα concept smartphones που παράγει και τις πρωτιές στις τεχνολογίες που εφαρμόζει σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Αυτήν τη φορά έκανε το… “θαύμα” της και παρουσίασε μία συσκευή χωρίς περιθώρια και χωρίς εγκοπές ή μηχανισμούς slide up για την selfie κάμερα αφού ο φακός έχει τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη! Ο λόγος για το πανέμορφο APEX 2020.

Η οθόνη της συσκευής είναι στις 6,45 ίντσες με ανάλυση 2330x1080p. Η vivo την ονομάζει FullView και κάτω από αυτήν βρίσκεται μια κάμερα 16MP. Η Κινέζικη εταιρεία για να μην χαλάσει την ομοιομορφία του APEX 2020 αφαίρεσε τελείως τα κουμπιά από τα πλαϊνά της συσκευής και την θέση τους έχουν πάρει capacitive buttons που λειτουργούν ανάλογα με το πόση πίεση δέχονται.

Στο πίσω μέρος -σε ένα πολύ όμορφο set up- έχει τοποθετηθεί ένας κύριος φακός 48MP με μηχανισμό σταθεροποίησης τύπου gimbal. Μάλιστα η vivo ισχυρίζεται ότι σταθεροποιεί την εικόνα 200% περισσότερο σε σχέση με το τυπικό ΟΙS σύστημα. Η άλλη κάμερα είναι στα 16MP και είναι περισκοπικός με δυνατότητα οπτικού zoom από 5x μέχρι 7.5x χωρίς ψηφιακή μεγέθυνση.

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν κενά στο σασί του APEX 2020, μπορεί να φορτιστεί μόνο ασύρματα. Η vivo προσφέρει γρήγορη φόρτιση (Super FlashCharge) στα 60W. Μπορεί να απουσιάζει το παραδοσιακό ηχείο αλλά η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για σκοπούς αναπαραγωγής ήχου είναι η Screen SoundCasting τρίτης γενιάς.

Ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 865, έχει 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά υποστηρίζει πέμπτης γενιάς δίκτυα. Το λειτουργικό του είναι Αndroid 10.

Δυστυχώς, όπως όλα τα concept τηλέφωνα, έτσι και το συγκεκριμένο λογικά δεν θα έρθει στα καταστήματα. Είναι ένα concept από την vivo για το πώς μπορούν κάποιες τεχνολογίες να ενσωματωθούν σε ένα smartphone αλλά είναι δύσκολο να κατασκευαστεί και κοστίζει αρκετά η δημιουργία του.

 

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
Νέος “Θεός” καταφθάνει στο Battlefield του Smite