Επίσημο το Poco M2 Pro με 4 κάμερες και 5000mAh μπαταρία

Η Poco ανακοίνωσε το νέο της smartphone, M2 Pro που έρχεται με γρήγορη φόρτιση 33W και μπαταρία 5000mAh. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η αρκετά ανταγωνιστική τιμή του για τα mid range χαρακτηριστικά του.

Η οθόνη το M2 Pro είναι LCD στις 6,67 ίντσες με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι. Η selfie κάμερα είναι 16MP και βρίσκεται μέσα σε punch hole notch. Διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος με την κύρια να είναι στα 48MP και οι άλλες τρεις (ultrawise-angle, macro και depth) στα 8MP, 5ΜP και 2MP αντίστοιχα.

Ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 720G και οι διαθέσιμες επιλογές σε μνήμες και χώρο αποθήκευσης είναι 4/64GB, 6/64GB και 6/128GB. Θα κυκλοφορήσει σε χρώματα… Out Of The Blue, Green and Greener και Two Shades of Black. Ναι, αυτά είναι τα επίσημα ονόματα στα χρώματα. H Poco πρόσθεσε και στεγανοποίηση για προστασία από το νερό και τη σκόνη.

Οι τιμές ανέρχονται σε 165 ευρώ για την απλή έκδοση, 175 ευρώ για την μεσαία και 200 ευρώ για την μεγαλύτερη έκδοση με 6GB RΑΜ και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Οι τιμές αυτές αφορούν στην Ινδία όπου θα γίνει και διαθέσιμο στις 14 Ιουλίου.

This slideshow requires JavaScript.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή

More Stories
Πρώτο trailer για το Batman v Superman: Dawn of Justice