Επίσημο το Oppo Reno 10x zoom FC Barcelona Edition

Η Oppo έκανε επίσημη μία νέα έκδοση του Reno 10x zoom που θα χαροποιήσει πολύ τους απανταχού φιλάθλους της Barcelona. Το Reno 10x zoom FC Barcelona Edition είναι επίσημο και ενώ το εσωτερικό δεν αλλάζει καθόλου, στο εξωτερικό η εταιρεία το έχει προσαρμόσει στα γνωστά χρώματα της Καταλανικής ομάδας.

Το νέο πολύ εντυπωσιακό χρώμα αποτελείται από μπλε και πορφυρές αποχρώσεις χωρίς να απουσιάζει, φυσικά, το λογότυπο των “blaugrana” στο πίσω μέρος της συσκευής το οποίο ξεχωρίζει χάρη στο χρυσό χρώμα του.

 

Oppo Reno 10x zoom FC Barcelona Edition UI Oppo Reno 10x zoom FC Barcelona Edition UI

Το θέμα του UI -όπως θα περιμένατε- έχει αλλάξει επίσης και είναι εμπνευσμένο από την ομάδα της Barcelona με ιδιαίτερα εικονίδια αλλά και ringtones. Επιπλέον, μέσα στο κουτί θα βρείτε θήκη στα ίδια χρώματα ώστε όλοι να διακρίνουν ότι κρατάτε μία special έκδοση ακόμα και όταν την προστατεύετε. Εκτός από τη θήκη, όλα τα εγχειρίδια, τα ακουστικά ακόμα και το κουτί είναι “βαμμένα” στα χρώματα της Barca.

Αν είστε οπαδός της Ισπανικής ομάδας και θέλετε να κάνετε δικό σας το Reno 10x zoom FC Barcelona Edition, θα πρέπει να δαπανήσετε 899 ευρώ όταν θα γίνει διαθέσιμο στις 26 Ιουλίου στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία αλλά και άλλες χώρες τις Ευρώπης.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή

 

More Stories
Ανακοινώθηκε το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Game of the Year Edition