Επίσημο το nubia Red Magic 3. Τι τούμπανο είναι αυτό;

Συγχωρέστε μας για τον τίτλο αλλά η ZTE ανακοίνωσε μία κορυφαία gaming συσκευή η οποία προσφέρει πάρα πολλά και ανεβάζει τον πήχη ψηλά! Αφενός γιατί μιλάμε για μία all around εξαιρετική πρόταση, αφετέρου γιατί το κόστος έχει διατηρηθεί (αρκετά) χαμηλά. Αναφερόμαστε στο nubia Red Magic 3.

Από όποια πλευρά και αν το δούμε, το nubia Red Magic 3 έχει τρομερά specs. Ξεκινώντας από την οθόνη, εξοπλίζεται με AMOLED panel 6,65 ιντσών με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και 240Hz ρυθμό ανανέωσης στην αφή. Αν προσθέσουμε και την έλλειψη εγκοπής, τότε σίγουρα μιλάμε για μία απολαυστική στη χρήση οθόνη. Υπάρχουν ηχεία και στις δύο πλευρές για στερεοφωνικό ήχο ενώ η ίδια η συσκευή έρχεται με 4D προσαρμόσιμη δόνηση. Στα ενδότερα βρίσκουμε τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 855 συνοδευόμενο από 12GB RAM! Η μόνη “παραφωνία” θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η κάμερα του. Η ΖΤΕ επέλεξε να το εξοπλίσει με έναν μόνο φακό -πιθανόν γιατί προορίζεται ως gaming smartphone- αλλά παρόλα αυτά, ο φακός που επιλέχθηκε είναι κορυφαίος. Μιλάμε για τον IMX586 των 48MP που υποστηρίζει 8Κ βίντεο και έως 1920fps! Λογικά πρόκειται για upscale των 960fps slow motion video που έχουμε δει σε άλλα smartphone αλλά η εγγραφή σε 8Κ είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Το διάφραγμα του φακού είναι f/1.7.

Αφού προορίζεται για gaming συσκευή, η εταιρεία έπρεπε να το εξοπλίσει με κατάλληλο σύστημα ψύξης. Έτσι, στη συσκευή συμπεριλαμβάνεται δεύτερης γενιάς ICE liquid ψύξη και ένας πραγματικός ανεμιστήρας που ρίχνεις τις θερμοκρασίες!

Το τηλέφωνο έχει ένα action κουμπί στο επάνω δεξί μέρος που χρησιμεύει σαν έξτρα πλήκτρο κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Επιπλέον, στο πίσω μέρος υπάρχει και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων πάνω από τη λωρίδα που φωτίζει καθώς ο χρήστης παίζει.

Πολλοί μπορεί να αναρωτιέστε πόση μπαταρία θα χρειάζεται ένα τέτοιο “κτήνος” για να δουλέψει. Η ZTE έπραξε σωστά βάζοντας μία εντυπωσιακή μπαταρία 5000mAh με δυνατότητα 27W γρήγορης φόρτισης.

Το nubia Red Magic 3 κυκλοφορεί σε τέσσερις εκδόσεις και η τιμή του μας εντυπωσιάζει. Για την πιο απλή έκδοση 6/64GB που βγαίνει μόνο σε μαύρο, ο χρήστης θα πρέπει να δαπανήσει 385 ευρώ. Αν κάποιος θέλει 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, τότε με 425 ευρώ μπορεί να το κάνει δικό του. Η ακόμα μεγαλύτερη έκδοση με 8/128GB που θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και κόκκινο φτάνει τα 470 ευρώ ενώ η κορυφαία έκδοση 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου που βγαίνει σε χρώμα παραλλαγής (camo), ανέρχεται στα 575 ευρώ!

Το περιμένουμε να ξεκινήσει να πωλείται στις 3 Μαΐου χωρίς να γνωρίζουμε αν θα έρθει επίσημα στη χώρα μας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
O Lelouch επιστρέφει σε Sequel του Code Geass