Επίσημο το Lenovo Carme smartwatch

Η Lenovo ανακοίνωσε ένα νέο smartwatch με την ονομασία Lenovo Carme.

Πρόκειται για ένα sport ρολόι το οποίο έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό και εκτός από τις δραστηριότητες που καταγράφει, μπορει να δείξει τις ειδοποιήσεις σας στην οθόνη. Συγκεκριμένα, η οθόνη του είναι στις 1,3 ίντσες και πρόκειται για εγχρωμο touch panel με 2,5D κυρτή επιφάνεια, κάτι που το καθιστά πιο εύκολο για τους χρήστες να βλέπουν το περιοχόμενο από διάφορες γωνίες.

Στην οθόνη του μπορεί κάποιος να διαβάσει ειδοποιήσεις για μηνύματα και κλήσεις ενώ έχει ενσωματωμένο pedometer, παλμογράφρο και sleep monitor ώστε να μπορεί να καταγράψει με ακρίβεια τις διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες.

To Carme έρχεται με χαρακτηριστικά όπως καιρός, χρονόμετρο και ξυπνητήρι ενώ μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κινητό σας αν κάπου παράπεσε. Καλοδεχούμενη η πιστοποίηση IP68 που επιτρέπει το κολύμπι (σε γλυκό νερό) όπως και η δυνατότητα σύνδεσης τόσο σε Android όσο και σε iOS συσκευές μέσω του Bluetooth 4,2. Η μπαταρία του είναι 200mAh με την Lenovo να υποστηρίζει ότι μπορεί να αντέξει έως εφτά ημέρες με μία φόρτιση.

H συσκευή έρχεται με λουράκι από καουτσούκ και προσφέρεται σε δύο χρώματα, BLue και Green. Η τιμή του στην Ινδία είναι 45 ευρώ και έχει ήδη ξεκινήσει να διατίθεται.

 

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή

 

More Stories
eGaming 2016 // 81η ΔΕΘ από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου