Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla

Επίσημο: Τα Assassin’s Creed Valhalla και Destiny 2 ενώνονται με έναν περίεργο τρόπο

Μία περίεργη αλλά εφικτή ένωση

Η Ubisoft και η Bungie αποκάλυψαν ότι crossover κοσμητικά αντικείμενα έρχονται τόσο στο Assassin’s Creed Valhalla όσο και στο Destiny 2.

Τα αντικείμενα θα έρθουν και στα δύο αντίστοιχα παιχνίδια αύριο, στις 6 Δεκεμβρίου όπου τότε θα μπορείτε να τα αγοράσετε από το κατάστημα στο παιχνίδι Assassin’s Creed και το κατάστημα Eververse στο Destiny 2.

Ωστόσο το έξτρα περιεχόμενο από τη Ubisoft δεν φαίνεται να περιλαμβάνει όλα τα κοσμητικά που μπορούμε να περιμένουμε να δούμε. Αν δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι αύριο για να δείτε τι θα φτάσει στο Assassin’s Creed Valhalla, μπορείτε να δείτε το βίντεο ενός χρήστη που κατάφερε να τα εμφανίσει στο YouTube παρακάτω:

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι το βίντεο περιλαμβάνει επίσης ορισμένα κοσμητικά με θέμα το Monster Hunter, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να ανακοινωθεί σύντομα μια συνεργασία με αυτή τη σειρά.

«Οι παίκτες του Assassin’s Creed Valhalla μπορούν να αγοράσουν ένα πακέτο κοσμητικών με θέμα το Destiny 2, το οποίο περιλαμβάνει σετ πανοπλιών, ξίφη, ένα scout skin και ένα mount skin», αναφέρει η ανακοίνωση της Ubisoft. «Οι παίκτες μπορούν επίσης να πάρουν ένα πακέτο όπλων που περιλαμβάνει παραπομπές στο Destiny, καθεμία με τα δικά της χαρακτηριστικά και προσαρμοσμένα εφέ. Καθώς το Destiny 2 ξεκινά την επόμενη σεζόν του στις 6 Δεκεμβρίου, οι παίκτες θα μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα Eververse για να αποκτήσουν  ένα πλοίο με θέμα το Assassin’s Creed, Sparrow, Ghost καθώς και τρία σετ στολιδιών πανοπλίας».

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!