Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

H Epic Games τερματίζει την λειτουργία του Paragon

Σε όσους αρέσουν τα MOBA παιχνίδια και ασχολούνται με αυτό το είδος, σίγουρα θα έχουν ακούσει και το Paragon και κάποιοι θα το έχουν δοκιμάσει. Εμείς στο Busted ασχοληθήκαμε αρκετά με αυτό και η παρακάτω ανακοίνωση της Epic Games μας στεναχώρησε αρκετά:

Hey Everyone,

It’s with heavy hearts we’ve decided to close down Paragon.

We truly appreciate everything you’ve put into Paragon. We received many passionate ideas for where to take the game; the outpouring of thoughtful suggestions is another testament to this incredible community. 

After careful consideration, and many difficult internal debates, we feel there isn’t a clear path for us to grow Paragon into a MOBA that retains enough players to be sustainable.

We didn’t execute well enough to deliver on the promise of Paragon. We have failed you — despite the team’s incredibly hard work — and we’re sorry.

To try to make this right, Epic is offering a full refund to every Paragon player for every purchase on any platform. This refund will come directly from Epic rather than your platform provider.

Όσοι παίζατε επί πληρωμή το παιχνίδι από PlayStation 4 μπορείτε να κάνετε refund από τα Epic accounts σας ενώ εσείς από PC χωρίς κάποιον Epic λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ξεχωριστό σύνδεσμο.

Για την ιστορία, το Paragon ξεκίνησε με early access για PS4 και Windows PC τον Μάρτιο του 2016 και τον Αύγουστο του ίδιου έτους άνοιξε η Beta του. Ήταν free to play παιχνίδι, ενώ μπορούσες με κάποια μικροποσά να έχεις cosmetics και διάφορα upgrades όπου εδώ και περίπου ένα εξάμηνο δεν χρειαζόταν να δώσεις φράγκο, αφού το καθημερινό claim με την είσοδό σου στο παιχνίδι, σου έδινε αρκετά όμορφα loots.

Το παιχνίδι κατάφερε το καλοκαίρι που μας πέρασε να φτάσει τους 7,2 εκατομμύρια παίχτες online και από εκεί και πέρα ήρθε το Fortnite: Battle Royale.  Αυτός είναι και ο λόγος που το τερματίζει και η ίδια η Epic Games, καθώς το τελευταίο φαίνεται να κάνει μεγάλη επιτυχία (;).

Μακάρι έστω και την τελευταία στιγμή να συμβεί το αναπόφευκτο και ο Twinblast να συνεχίσει να μοιράζει πόνο, αλλιώς η 26η Απριλίου 2018 είναι και η τελευταία του μέρα.

Εσείς ήσασταν ανάμεσα σε αυτούς που παίζατε το Paragon; Πως βρίσκετε την ανακοίνωση της εταιρείας, έπρεπε να σταματήσει η συνέχειά του; Αφήστε μας το σχόλιά σας από κάτω.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!