Ενημέρωση Ήρωα: Warwick, The Uncaged Wrath of Zaun

Η ενημέρωση του Warwick είναι γεγονός. Ένας από τους πρώτους χαρακτήρες στο League of Legends της Riot Games δε θα είναι ο ίδιος από εδώ και πέρα. Πάμε όμως να δούμε τις νέες ικανότητες, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.


Passive: Eternal Thirst

Οι βασικές επιθέσεις του Warwick προκαλούν επιπλέον μαγική ζημιά. Αν ο Warwick βρίσκεται κάτω από το 50% της μέγιστης ζωής του, αναπληρώνει ποσό ίδιο με την επιπλέον μαγική ζημιά.


Q: Jaws of the Beast

Ο Warwick ορμάει προς τα μπρος και δαγκώνει έναν εχθρό, αναπληρώνοντας μέρος της δικής του ζωής. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί της ικανότητας, ο Warwick αρπάζει τον εχθρό ακολουθώντας τον και πηδώντας πίσω του.


W: Blood Hunt

Passive: Κάθε χαρακτήρας που έχει ζωή κάτω από το 50% της μέγιστης ζωής του, αφήνει ένα μονοπάτι αίματος το οποίο ακολουθεί ο Warwick για να τους βρει. Ενάντια σε αυτούς τους εχθρούς, ο Warwick λαμβάνει επιπλέον ταχύτητα επίθεσης καθώς και μεγάλη αύξηση ταχύτητας κίνησης όταν κινείται προς αυτούς. Αυτά τα πλεονεκτήματα τριπλασιάζονται όταν ο αντίπαλος του Warwick έχει πολύ χαμηλή ζωή.

Active: Ο Warwick εμφανίζει τα μονοπάτια αίματος σε μία μεγάλη έκταση. Ο πιο κοντινός εχθρός θα είναι αυτός κατά τον οποίον ο Warwick θα έχει τα παραπάνω πλεονεκτήματα. Μπορεί ο χρόνος επαναφόρτισης της ικανότητας να είναι μεγάλος, μειώνεται όμως στο μισό αν ο Warwick δεν κυνηγάει κανέναν εχθρό.


E: Primal Howl

Ο Warwick δέχεται μειωμένη ζημιά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Στο τέλος του διαστήματος αυτού, ή με την επανενεργοποίηση της ικανότητας, ο Warwick αφήνει μία κραυγή, προκαλώντας τους εχθρούς γύρω του να φύγουν τρομαγμένοι.


R: Infinite Duress

O Warwick πραγματοποιεί ένα άλμα προς μία κατεύθυνση και αρχίζει να χτυπάει συνεχόμενα τον πρώτο αντίπαλο χαρακτήρα που θα συναντήσει, προκαλώντας ζημιά και εφαρμόζοντας on hit effects. Το εύρος του άλματος είναι ανάλογο με την ταχύτητα κίνησης του Warwick. Τέλος, όση ζημιά προκαλεί την αναπληρώνει ως ζωή και δεν μπορεί να αλλοιωθεί η κίνηση και η πορεία του άλματος, εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί.


Και αυτός είναι ο νέος Warwick. Εικάζουμε πως πολλοί λάτρεις του χαρακτήρα θα συνεχίσουν να τον αγαπάνε και πολλοί που δεν τον συμπαθούν, θα συνεχίσουν να μην τον συμπαθούν. Εσείς τι λέτε; Είναι πιο δυνατός ή πιο αδύναμος; Αφήστε μας ένα σχόλιο με την απάντησή σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Μια άποψη γύρω από την έννοια του Mobile Gaming