Ενδιαφέροντα νέα για τον κόσμο των Digimon έρχονται πολύ σύντομα

Ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για τους οπαδούς των Digimon. Το τμήμα “Digimon Corner” του τελευταίου τεύχους του V-Jump αναφέρει ότι “κάτι μεγάλο θα συμβεί” στο τεύχος του περιοδικού του επόμενου μήνα. Δυστυχώς δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα μπορούσαν να είναι αυτές οι μεγάλες ειδήσεις. Ωστόσο έχει πιθανώς σχέση με το Digimon Survive ή είναι πιθανό να είναι κάτι σχετικό με την επερχόμενη ταινία Digimon Adventure 2020, αλλά αυτό είναι απίθανο.

Όπως ίσως γνωρίζετε το Digimon Survive είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά για το παιχνίδι, αλλά η Bandai Namco έχει πει κάποια πράγματα για τον τίτλο:

Γιορτάζοντας την 20η επέτειο του Anime Digimon, το Digimon Survive παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια περιπέτεια σε έναν μυστηριώδη κόσμο με χαρακτήρες σχεδιασμένους από τον Uichi Ukumo και μουσική από τον πολυπόθητο Tomoki Miyoshi.

Το Digimon Survive ακολουθεί μια ολοκαίνουργια ομάδα εφήβων, υπό την ηγεσία του Takuma Momozuka, που έχει χαθεί σε ένα ταξίδι και τους μεταφέρει σε έναν παράξενο νέο κόσμο με τέρατα, κίνδυνο,δύσκολες αποφάσεις και θανατηφόρες μάχες. Οι επιλογές των παικτών σε όλο το παιχνίδι θα επηρεάσουν την εξέλιξη των Digimon τους και το τελικό τέλος. Οι μάχες στο παιχνίδι διεξάγονται σε 2D, σε πιο κλασικό στιλ SRPG.

Το Digimon Survive θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

Το Digimon Adventure θα προβληθεί στην Ιαπωνία την άνοιξη του 2020.

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει; Περιμένουμε τα σχόλια σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Όταν το Jurassic World αναφέρεται στο Star Wars: The Force Awakens