Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Ένα νέο Battlefield παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την DICE LA

Σίγουρα όλοι λίγο πολλοί ξέρουμε για την ύπαρξη του επόμενου παιχνιδιού του Battlefield. Πολλοί από εμάς ήδη να το ονομάζουμε Battlefield 6 αλλά μπορεί να μην είναι και η τελική ονομασία αυτή. Η ΕΑ έχει εκφράσει πως η ανάπτυξη του τίτλου συνεχίζεται ομαλά και στόχος είναι να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του χειμώνα. Όμως υπάρχουν υποψίες πως μπορεί να υπάρχει και ένα νέο Battlefield παιχνίδι υπό ανάπτυξη αν κρίνουμε το σχόλιο ενός μέλους της ομάδας ανάπτυξης της DICE LA

O Justin Wiebe o senior design της DICE LA επιβεβαίωσε μέσω του Twitter πως εργάζεται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι του Battlefield franchise και εξέφρασε τον ενθουσιάσμο του για την ευκαιρία αυτή. Όμως δεν είπε τίποτα παραπάνω απλά εκφράστηκε πως θα ήθελε να ακούσει από τους fans για το τι προσδοκούν για ένα μελλοντικό παιχνίδι του Battlefield.

 

H DICE LA να τονίσουμε πως είχε βοηθήσει και στην παραγωγή των προηγούμενων Battlefield παιχνιδιών και κυρίως στο 1 αλλά και στο 5. Οπότε η πιθανότητα στο να αναπτύσσουν ανεξάρτητα έναν νέο τίτλο θα είναι κάτι το πολύ συναρπαστικό. Από την άλλη όμως ίσως και πάλι παρέχουν την πολύτιμη βοήθεια τους στο νέο επεισόδιο της σειράς. Βέβαια πληθαίνουν οι φωνές που λένε πως το main game μπορεί να έρθει ξεχωριστά και ίσως δούμε και ένα Battle Royale παιχνίδι ή ένα Mode ξεχωριστό από το main παιχνίδι όπως φυσικά συναντήσαμε και με το Call of Duty Warzone. Ίσως εκεί θα έχει ενεργό ρόλο και το studio της DICE LA αν υπάρξει πιθανή ανάπτυξη ενός τέτοιου mode στο Battlefield.

Mε την προσωρινή κυριαρχία του Call of Duty σε όλα τα Modes σίγουρα περιμένουμε την αντεπίθεση και της DICE και ΕΑ σε αυτό το κομμάτι.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.