Εγκυκλοπαίδεια Legend of Zelda σε μορφή μεγάλης κασέτας NES

H Dark Horse φέρνει το επόμενο έτος την αγγλική έκδοση του The Legend of Zelda Encyclopedia.

Η Εγκυκλοπαίδεια είναι το τρίτο και τελευταίο βιβλίο μιας σειράς που περιλαμβάνει το Hyrule Historia του 2013 και το Art & Artifacts που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Το βιβλίο 320 σελίδων συγκεντρώνει καταχωρήσεις για εχθρούς, αντικείμενα, φίλτρα, χάρτες, χαρακτήρες, γλώσσα και πολλά άλλα. Η εγκυκλοπαίδεια χωρίζεται σε τρία κεφάλαια που εκτείνονται από το The Legend of Zelda μέχρι το Twilight Princess HD. Το πρώτο κεφαλαίο είναι μια οπτική εγκυκλοπαίδεια που εξηγεί κλειδιά του Lore όπως το Master Sword και η Hyrule. Το δεύτερο είναι ένας κατάλογος εχθρών, αντικειμένων, μπουντρουμιών και πολλά άλλα. Το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο περιλαμβάνει αρχεία με επεξηγηματικές σημειώσεις και ιστορίες κάθε παιχνιδιού της σειράς.

Περιέχει επίσης μια συνέντευξη με τον Eiji Aonuma, παραγωγό του Legend of Zelda.

Η εγκυκλοπαίδεια Zelda είχε δημοσιευτεί  νωρίτερα στα ιαπωνικά. Αυτή η έκδοση θα δημοσιευθεί στις 24 Απριλίου 2018 και θα πωλείται για $39,99.

Μια πολυτελής έκδοση που σχεδιάστηκε μετά την χρυσή κασέτα από το αρχικό The Legend of Zelda θα κυκλοφορήσει επίσης. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει επιχρυσωμένες σελίδες και συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο οδηγιών και  μια θήκη με βάση τις θήκες που περιλαμβάνονται στα παιχνίδια NES.

Πως σας φαίνεται η εγκυκλοπαίδεια του Zelda; Αξίζει;


Κατεβάσατε την νέα εφαρμογή του Busted για το Android; Τι περιμένετε; Κατεβάστε την τώρα!


Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Η ΕΑ επιτρέπει να ψηφίσουμε πρωταθλήματα για το FIFA 16