Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ των TGA 2023 και το νέο God of War Ragnarök: Valhalla | Game Recap #148»
EA Sports FC 24
EA Sports FC 24

EA Sports FC 24: Αποκαλυπτήρια και πρώτο Gameplay trailer

Και Halaand με πράσινη πιτζάμα

Ως μέρος μιας λαμπερής εκδήλωσης που έλαβε τόπο σήμερα, η EA Sports αποκάλυψε το EA Sports FC 24 με τη βοήθεια των Luis Figo, Ronaldinho και Erling Haaland. Ο σούπερ σταρ επιθετικός της Manchester Cityι θα είναι στο παγκόσμιο εξώφυλλο και το αστέρι του παιχνιδιού. Ερωτηθείς τι πιστεύει για το box art, από τον αγώνα όπου σημείωσε πέντε γκολ εναντίον της RB Leipzig, είπε: «Δεν είναι κακό».

Αυτή είναι η μεγάλη επανεκκίνηση για το franchise μετά το rebranding του από FIFA και ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε την ομάδα ανάπτυξης να αναφέρεται ως FC σε όλη την παρουσίαση. Η EA δεν ανακοίνωσε πολλά κατά τη διάρκεια της ροής αλλά αποκάλυψε σχέδια για τη δημιουργία του «μεγαλύτερου κλαμπ» στον πλανήτη. Αυτό στοχεύει να το πετύχει μέσω μιας σειράς στρατηγικών συνεργασιών, με το PlayStation να αποτελεί έναν από τους συμμάχους του. Σχεδιάζει επίσης πολύ περισσότερα από το φετινό παιχνίδι όπως την έκδοση για κινητά που θα μετονομαστεί, για παράδειγμα, και έχει επίσης σχέδια για μια νέα turnbased προσαρμογή.

Η EA Sports χρησιμοποιεί επίσης τα χρήματα που εξοικονομεί από τη ρήξη της με τη FIFA σε ορισμένα μεγάλα έργα μάρκετινγκ, η La Liga, για παράδειγμα, θα μετονομαστεί σε La Liga EA Sports κοκ. Ενώ ακόμη δύο νέα πρωταθλήματα έχουν προγραμματιστεί να ενταχθούν στο EA Sports FC, τα Frauen-Bundesliga και La Liga F.

Ίσως το πιο σημαντικό από όλα, σε μια σεισμική αλλαγή για τη σειρά, οι γυναίκες παίκτριες θα συμπεριληφθούν στο pool των παικτών της Ultimate Team. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες και των δύο φύλων

Η EA Sports δηλώνει ότι αυτό είναι το πιο αυθεντικό παιχνίδι που έχει κατασκευαστεί ποτέ χάρη σε μια τεχνολογική καινοτομία, που ονομάζεται HyperMotion V, μια αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος animation που χρησιμοποιεί στα παιχνίδια της ενώ και πάλι έχει χρησιμοποιηθεί η Frostbite ως μηχανή γραφικών που όπως αναφέρεται θα είναι ακόμα περισσότερο βελτιωμένη.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 για PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Τέλος μεταξύ ίδιας γενιάς π.χ. PS5 και Xbox Series X|S θα υποστηρίζεται και Crossplay.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!