Δύο νέες κονσόλες Xbox θα αποκαλυφθούν στην φετινή Ε3 με launch τίτλο το Halo Infinite (Φήμη)

Στην περσινή Ε3 ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, ανακοίνωσε ότι οι νέες κονσόλες της Microsoft είναι ήδη υπό ανάπτυξη και θα μάθουμε περισσότερα για αυτές πολύ σύντομα. Αν και η Sony επέλεξε φέτος να μην συμμετάσχει στην Ε3 όπως όλα δείχνουν η Microsoft όχι μόνο θα δώσει το παρών αλλά θα μας δείξει και τις νέες κονσόλες της σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν της ιστοσελίδας Jeuxvideo, τα project Xbox Lockhart και Xbox Anaconda θα είναι η επόμενη γενιά κονσολών της Microsoft και θα ανακοινωθούν στην φετινή Ε3. Από την μία έχουμε το Xbox Lockhart που θα είναι η φθηνή εκδοχή η οποία δεν θα δέχεται οπτικό μέσο και θα έχει ελαφρώς χειρότερα χαρακτηριστικά από την βασική κονσόλα της εταιρίας. Από την άλλη έχουμε την Xbox Anaconda η οποία θα είναι η βασική κονσόλα της Microsoft και θα έχει αρκετά καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά και θα δέχεται οπτικό μέσο.

Τέλος, μαθαίνουμε ότι η νέα γενιά θα ξεκινήσει με launch τίτλο το Halo Infinite για το οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα και παρουσιάστηκε στην Ε3 2018. Όπως είναι φυσικό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις φήμες που κυκλοφορούν μιας και όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση θα είναι περισσότερες.

Πιστεύετε ότι η Microsof θα αποκαλύψει τις κονσόλες της στην φετινή Ε3; Ποια πιστεύετε θα είναι η τιμή τους; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Turok Remaster – Πρώτο Gameplay trailer με ημερομηνία κυκλοφορίας