Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

DumBox: Ο νέος μηνιαίος εθισμός για μικρούς και μεγάλους (δεν ισχύει η δημοσίευση)

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του Busted πως το συγκεκριμένο παρακάτω δελτίο Τύπου έχει δημοσιευθεί στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016 και έχουμε παρατηρήσει πολλά σχόλια που σηκώνουν συζήτηση στην Busted κοινότητα σχετικά με το DumBox ενώ και ο σύνδεσμος στο επίσημο Website τους δεν λειτουργεί πλέον, επομένως λάβετε τα παρακάτω με προσοχή καθώς πρόκειται για μία δημοσίευση από δελτίο Τύπου που μας απέστειλε το ίδιο το DumBox και από το οποίο δηλώνουμε πλήρως αποστασιοποιημένοι.

Μέσα Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στις 10 του μήνα, το DumBox, ένα συνδρομητικό κουτί για όλους τους λάτρεις των videogames, των ταινιών και των comics άνοιξε της πύλες του στην ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, κάθε τέλος του μήνα το DumBox θα βρίσκεται στα χέρια του αγοραστή και θα περιέχει διάφορα προϊόντα αναλόγως το μηνιαίο θέμα. Με προϊόντα αξίας πάνω από 100 ευρώ , αλλά τιμή 25 ευρώ, το DumBox είναι η επόμενη must αγορά για όσους λατρεύουν την κουλτούρα των ταινιών και των video games.

Τι θα περιέχει το DumBox;

  Κάθε μήνα το DumBox θα έχει τα παρακάτω αντικείμενα:

  • Ρουχισμό: Κάθε μήνα το DumBox περιλαμβάνει και ένα T-shirt. Συχνά, το κουτί περιλαμβάνει και άλλα accessories όπως καπέλα και κάλτσες.
  • Συλλεκτικά είδη: Μια συλλεκτική αυθεντική φιγούρα σε κάθε μηνιαίο box. Επιπλέον keychains, μίνι φιγούρες και αξεσουάρ.
  • Αντικείμενα καθημερινής χρήσης: Κούπες, ποτήρια, mousepads και πολλά άλλα μοναδικά αντικείμενα.
  • Video Game: Κάθε μήνα θα υπάρχει και ένα ολοκαίνουργιο indie game, συχνά με κάποιο exclusive item από την ίδια την εταιρεία.
  • Comics & Books: Comic/Books διαφόρων ειδών που τις περισσότερες φορές κοστίζουν περισσότερο και από την τιμή του κουτιού!

Την ομάδα του DumBox μπορείτε να συναντήσετε στις 10-18 Σεπτεμβρίου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 17 όπου θα πάρετε μια πρώτη γεύση για το DumBox και θα δοθούν πολλά δωράκια.

Το κουτί του Σεπτεμβρίου θα έχει theme Pokemon και Suicide Squad.

Περισσότερες πληροφορίες για το DumBox μπορείτε να δείτε στο επίσημο website εδώ

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!