Δωρεάν το demo του Horizon Chase Turbo

Η Aquiris Game Studio SA κυκλοφόρησε ένα δωρεάν demo για τον arcade racer παιχνίδι της, Horizon Chase Turbo, το οποίο κυκλοφόρησε για το PlayStation 4 και το PC τον Μάιο του 2018. Το demo είναι διαθέσιμο στο PlayStation Store και στο Steam, προσφέροντας έως και 30 λεπτά δωρεάν περιεχόμενο, όπως:

  • Οκτώ circuits
  • Τρία αυτοκίνητα.
  • Λειτουργία πολλαπλών παικτών με χωριστή οθόνη για τέσσερις παίκτες.
  • Δύο νέα game modes (World Tour και Tournament)

Το παιχνίδι έλαβε επιπλέον θετικές κριτικές και μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Ο Jarrett Green από το PlayStation LifeStyle έδωσε ιδιαίτερη μνεία στο παιχνίδι για τα γραφικά του και την ποικιλία του σε πολλές πίστες και αυτοκίνητα, ενώ σημείωσε ότι συλλαμβάνει “την χαμένη αίσθηση του arcade”.

Το Horizon Chase Turbo αποτελεί ένα φόρο τιμής στους κλασικούς 16-bit οδηγούς που δημιούργησαν μια γενιά διασκέδασης υψηλών ταχυτήτων και φρενήρης arcade εμπειρίας. Το παιχνίδι δίνει αμέσως ένα στιγμιαίο κύμα νοσταλγίας, ταυτόχρονα με μια πιασάρικη σύγχρονη chiptune μουσική, split-screen multiplayer, ρετρό σχεδιασμό και μοντέρνο gameplay.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνουν τα εξής: ένα μεγάλο single-player campaign, έντονα Tournaments, προκλήσεις αντοχής (endurance challenges) και περισσότερα από 31 αυτοκίνητα, ανάμεσα από 109 πίστες, που καλύπτουν πραγματικές τοποθεσίες, όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Χαβάη κ.α.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Από 30 Μαΐου οι προπωλήσεις του Atari VCS