Διέρρευσε η τιμή του Xbox Game Pass PC, καθώς και τα πρώτα παιχνίδια

100+ τίτλοι θα εμφανιστούν αρχικά στην υπηρεσία

Το ξέραμε εδώ και καιρό, πως το Xbox Game Pass θα έρθει επίσημα στα Windows 10 PC. Όμως, δεν ξέραμε λεπτομέρειες όπως τιμή, κατάλογο κ.ο.κ. Πλέον, σιγά-σιγά μαθαίνουμε πράγματα, ενόψει και της αποψινής παρουσίασης της Microsoft στα πλαίσια της E3 2019.

Μέσω επίσημης σελίδας στο Xbox Store, μαθαίνουμε πως η συνδρομή Xbox Game Pass PC θα κοστίζει 3.99£ (λογικά, 4.99€ για τη χώρα μας), ενώ παράλληλα τρέχει μια προωθητική ενέργεια με τον πρώτο μήνα έναντι 1£/1€.

Στη σελίδα αναφέρεται επίσης πως ο κατάλογος παιχνιδιών θα περιλαμβάνει 100+ τίτλους, περίπου τους μισούς από την αντίστοιχη υπηρεσία στο Xbox One, με την υπόσχεση πως παιχνίδια θα προστίθενται διαρκώς. Αξίζει να σημειωθεί πως και στην κονσόλα, τα δεδομένα ήταν περίπου ίδια στο πρώτο στάδιο, όμως σταδιακά γιγαντώθηκε.

Μερικά από τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνονται στην υπηρεσία, είναι τα Halo: The Master Chief Collection, Gears of War 5, Forza Horizon 4, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Sea of Thieves, State of Decay 2, Ori and the Will of the Wisps και We Happy Few — παιχνίδια που ήδη υπάρχουν στην έκδοση της υπηρεσίας για τις κονσόλες. Με διάφορους εκδότες να εμφανίζονται στη λίστα ή να δηλώνουν την υποστήριξή τους, ίσως έχουμε πολλά να δούμε απόψε στην παρουσίαση.

Τέλος, προνόμια όπως εκπτώσεις για αγορές που αφορούν τίτλους από τον κατάλογο του Game Pass φαίνεται πως θα παραμείνουν, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πρόκειται για ξεχωριστή υπηρεσία για όσους ήδη διατηρούν συνδρομή Game Pass σε Xbox One. Αυτό που ίσχυε, ήταν για ορισμένους τίτλους της Microsoft που ήταν Xbox Play Anywhere, και μπορούσαν να γίνουν download μέσω του ίδιου λογαριασμού και στις δύο πλατφόρμες για ενεργούς συνδρομητές. Μένει να δούμε αν αυτό θα αλλάξει.

Μην ξεχάσετε, πως σήμερα στις 23.00, σας περιμένουμε στο κανάλι μας στο YouTube για να παρακολουθήσουμε live παρέα την παρουσίαση της Microsoft, ενώ στις 21.00 στο κανάλι μας στο Twitch θα παίξουμε Gears of War 4 για «ζέσταμα»!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Ανεπίσημες αλλαγές στο PBE (21/10)