Διέρρευσαν πληροφορίες για το Battle Pass του Apex Legends

Η response entertainment πριν λίγες μέρες μας ανακοίνωσε ότι έρχεται το battle pass στο apex legends.

Τώρα έρχονται στο φως πληροφορίες από τη σελίδα του Twitter RealApexLeaks με αρκετές λεπτομέρειες του Βattle Pass. Το οποίο φαίνεται να περιέχει new skin κερδίζοντας loot boxes και ανοίγοντας τα ή αν θέλουμε να πληρώσουμε για να τα αποκτήσουμε. Τα αρχεία φαίνεται επίσης να δείχνουν ότι το Apex Legends θα προσφέρει δύο ”ποικιλίες” του Battle Pass, μια δωρεάν έκδοση για να επενδύσουν όλοι οι παίκτες και στη συνέχεια ένα πληρωμένο Diamond Level, το οποίο πιθανότατα θα προσφέρει περισσότερο ποιοτικό περιεχόμενο.

Οι πληροφορίες προέρχονται από γραμμές κώδικα μέσα σε αρχεία, χωρίς να γνωρίζουμε αν χρησιμοποιηθούν όλα αυτά. Φαίνεται ακόμα να υπάρχει κάποια σελίδα Battle Pass που θα είναι διαθέσιμη για τους παίκτες, καθώς και ένα πλαίσιο που μπορεί να παρέχει περισσότερες πληροφορίες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι παίκτες θα πρέπει να αναμένουν το Battle Pass Season 1 του Apex Legends για περισσότερα.

Επίσης τα στοιχεία είναι παρόμοια με τον τρόπο που πέρασε το Call of Duty το Seasonal Pass και τους χαρακτήρες Sparrow και Zero οπότε κάπως έτσι φαίνεται και ο νέος χαρακτήρας που θα προσθέτει στο ρόστερ και τα χαρακτηριστικά του θα είναι high speed, self healing και launch pad dropping γνωστό ως Octane.

Πώς σας φαίνονται οι πληροφορίες για το Battle Pass; Περιμένουμε τα σχόλια σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Πρώτο Trailer για το Guardians of the Galaxy: The Telltale Series