Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Διέρρευσαν νέες λεπτομέρειες για την σειρά του Horizon Zero Dawn

Το Horizon Zero Dawn το οποίο το γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2017 μέσα από το PS4 και από την Guerrila Games έλαβε εξαιρετικές κριτικές και πριν λίγο καιρό είχαμε την συνέχεια με το εξαιρετικό Horizon Forbidden West. Εκτός όμως από τον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών η Sony πιστεύει πως ο κόσμος του παιχνιδιού μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στις μικρές οθόνες.

Συγκεκριμένα, με το πλούσιο κόσμο του Horizon Zero Dawn , το Netflix θεωρεί μια καλή IP για την παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς. Η τηλεοπτική σειρά Horizon ανακοινώθηκε επίσημα από τη Sony τον Μάιο του 2022, μαζί με την σειρά God of War που την έχει αναλάβει το Amazon Prime Video.  

Ο Jeff Grubb σύμφωνα με πληροφορίες που έχει από το Director’s Guild of Canada Ontario το όνομα της τηλεοπτικής εκπομπής θα είναι Horizon 2074 και θα περιλαμβάνει δύο χρονοδιαγράμματα σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος θα λάβει χώρα το έτος 2074, που οδηγεί στην πτώση της ανθρωπότητας. Το δεύτερο σκέλος θα λάβει χώρα στην εποχή των αγώνων Horizon Zero Dawn και Forbidden West. 

O Grubb επίσης μας λέει πως η σειρά θα γυριστεί στον Καναδά και λόγω φορολογικών κινήτρων. Πάντως μη ξεχνάμε πως και τα γεγονότα στο παιχνίδι εξελίσσονται στη Β Αμερική οπότε δεν θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Επίσης φημολογείται πως η Αloy δεν θα είναι στο επίκεντρο αλλά σίγουρα θα κάνει την εμφανίση της. Μπορεί η σειρά να μην είναι πιστό αντίγραφο του παιχνιδιού και οι Fans θα πρέπει να το έχουν στα υπόψιν.

Το Horizon 2074 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε παραγωγή από το Netflix.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!