Δίχως Beta το Cyberpunk 2077

Το Cyberpunk 2077 ανακοινώθηκε πριν από περισσότερα από πέντε χρόνια και πολλοί οπαδοί των RPG αλλά και της CD Project Red αναμένουν πως και πως να το παίξουν. Φυσικά, πολλοί θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μία beta του Cyberpunk 2077 για να βοηθήσουν, να δοκιμάσουν και να βελτιώσουν το παιχνίδι ή και απλώς να το παίξουν λίγο νωρίτερα.

Ωστόσο, η CD Projekt RED έχει αποκαλύψει ότι δεν έχει σχέδια για μία beta του Cyberpunk 2077. Στο Twitter, ένας fan ζήτησε από τον επίσημο λογαριασμό του Cyberpunk 2077 αν οι δοκιμές του παιχνιδιού θα είναι ανοιχτές ή κλειστές όταν αυτό μπει σε σε alpha ή beta version. Η απάντηση στο tweet ήταν ότι “δεν υπάρχουν σχέδια για κλειστή / ανοικτή beta“.

Ορισμένοι fans θα απογοητευθούν από τις ειδήσεις και όχι μόνο επειδή σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουν να παίξουν το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία του. Πολλοί θα ήλπιζαν ότι η CD Projekt Red σχεδίαζε να φιλοξενήσει μία Cyberpunk 2077 beta για να εξασφαλίσει ότι το παιχνίδι θα λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Το Cyberpunk 2077 θα διαθέτει ένα τεράστιο ανοιχτό κόσμο και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα ανάπτυξης μπορεί να μην ήταν σε θέση να ξεσκονίσει κάθε ίντσα του ώστε να εντοπίσει και να διορθώσει τυχόν σφάλματα.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης πολλά κινούμενα μέρη, τόσο σε εικαστικά όσο και κυριολεκτικά. Από τις πολλές επιλογές που μπορούν να έχουν οι παίκτες οι οποίες επηρεάζουν την αφήγηση στις αντιδράσεις των NPC, έως και στις κινήσεις του χαρακτήρα, το Cyberpunk 2077 θα είναι γεμάτο από μικρές λεπτομέρειες.

Παρόλα αυτά, παρά την έλλειψη μιας περιόδου beta, είναι πιθανό οι οπαδοί να μην περιμένουν αρκετά έως ότου μπορούν να παίξουν το παιχνίδι. Μερικά από τα νέα posts από τον λογαριασμό του Cyberpunk 2077 στο Twitter οδήγησαν μερικούς οπαδούς στο να πιστεύουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι μακριά.

Το παιχνίδι φήμες θέλουν να κάνει την κυκλοφορία του σε PlayStation 4, Xbox One αλλά και Pc.

Ποια η άποψή σας για την απώλεια κάποιας beta version για το επερχόμενο Cyberpunk 2077; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Pokemon GO Plus: Το αξεσουάρ που σου “λύνει” τα χέρια