Διαθέσιμη η έκδοση 2.5 του One UI για τη σειρά Galaxy S20

Με αναβαθμίσεις και για τη σειρά Galaxy Note 10

Οι 5G εκδόσεις της σειράς Galaxy S20 ήδη αρχίζουν να λαμβάνουν την νέα έκδοση του One UI, το 2.5 μέσω OTA εγκατάστασης, με το roll out να έχει ξεκινήσει από την Ευρώπη.

Κατά σειρά οι συσκευές Galaxy S20 5G, Galaxy S20+ 5G και Galaxy S20 Ultra 5G θα λάβουν το firmware με αριθμούς G981BXXU4BTH5, G986BXXU4BTH5 και G988BXXU4BTH5 αντίστοιχα. Φυσικά και τα 4G μοντέλα θα πάρουν και αυτά την αναβάθμιση το επόμενο διάστημα.

Η έκδοση One UI 2.5 της Samsung εμφανίστηκε με τα νέα Galaxy Note20 και όλα τα νέα χαρακτηριστικά φαίνεται ότι θα τα πάρουν και οι προαναφερθείσες συσκευές. Χαρακτηριστικά όπως το ασύρματο DeX, την υποστήριξη gesture navigation του Android 10 σε τρίτους launchers, βελτιωμένο Pro video mode και άλλα.

Επιπλέον, τα Galaxy Note10 και Note10+ παίρνουν και αυτά αναβαθμίσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με την βελτίωση της εμπειρίας του S-Pen. Αρχικά, οι σημειώσεις πλέον αποθηκεύονται σε ένα νέο file format και μπορούν να υποστηρίξουν πολλά νέα features.

Το interface του Samsung Notes έχει ανανεωθεί αρκετά και έχει δοθεί η δυνατότητα στην εφαρμογή για εισαγωγή αρχείων PDF αλλά και εξαγωγή των σημειώσεων σε αρχεία PDF ή PowerPoint. Ο χρήστης θα μπορεί πατώντας ένα κουμπί να ισιώσει αυτόματα το χειρόγραφο κείμενο ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για ηχογράφηση ήχου που θα μπορεί να αναπαράγεται συγχρονισμένα πίσω από ένα σχέδιο ζωγραφικής για παράδειγμα.

This slideshow requires JavaScript.

Όλα αυτά μένει να τα δούμε στην πράξη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τσεκάρετε για Over The Air αναβάθμιση.

Πηγή